Kim Kardashian West nutraukė medaus mėnesį dėl prabangos trūkumo

Prieš savaitę aukso žiedus sumainę realybės šou žvaigždė Kim Kardashian West ir reperis Kanye Westas jau baigė kopinėti medų Europoje. Porai artimi draugai tikina, kad sutuoktiniai išskubėjo iš Airijos, nes Kim pabodo būti gamtoje.

Jaunavedžiai Čekijoje sudalyvavo dar vienose vestuvėse.<br>AOP nuotr.
Jaunavedžiai Čekijoje sudalyvavo dar vienose vestuvėse.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 2, 2014, 6:54 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 6:24 AM

„Kim linksmybes supranta kaip puošimąsi ir vaikščiojimą po puikius restoranus, apsipirkinėjimą“, – sakė informatorius.

Todėl jaunavedžiams artimi žmonės visai nesistebėjo, kad lankydamiesi Airijoje Kim ir Kanye visai nesišypsojo ir nerodė jokių potraukio vienas kitam ženklų.

Britų naujienų portalui dailymail.co.uk informatoriai pasakojo, kad romantiškas neatrodė ir sutuoktinių pasivažinėjimas dviračiais - visą kelią juos lydėjo du asistentai ir du apsaugininkai. 

Kim bičiuliai atskleidė, kad realybės šou žvaigždės visai nesužavėjo medaus kopinėjimas lietingame krašte, vengiant visų turistų pamėgtų vietų. Kim troško prabangesnės, labiau prie jos įžymybės statuso derančios aplinkos. Juolab, kad jų vestuvės Italijoje tiesiog tviskėjo prabanga.

Moteriai šios penkios dienos Airijoje taip prailgo, kad ji maldavo Kanye kuo greičiau palikti šalį. Ji sutiko net praleisti apsilankymą Dubline, į kurį iš pradžių svajojo nuvykti dėl garsių dizainerių parduotuvėlių. 

Kim nuotaika pasitaisė iš karto, kai atvyko į Čekiją, kur praleido paskutines medaus mėnesio dienas. Būrys paparacų apsupo Kim ir Kanye kai šie išėjo pasivaikščioti po Prahos senamiestį.

Nuo kamerų ir fotoaparatų pora nesislapstė. Priešingai, savaitę nuo paparacų slėpusis Kim mėgavosi ją užklupusiu dėmesiu. Vaikštinėdama po prabangių rūbų parduotuvę ji vis nusišypsodavo fotografams. 

Čekijoje jaunavedžiai suspėjo sudalyvauti ir vestuvėse. Kol svečiai kėlė taures, Kim ir Kanye mėgavosi vienas kito draugija sėdėdami ant sofutės. Tą popietę jiems visai nerūpėjo aplinkiniai ar aplink zujantys fotografai - buvo svarbiausia, kad šalia mylimas žmogus.

Poros viešnagė Europoje baigėsi pirmadienį, kai Kim išskrido į Kaliforniją. Kur šiuo metu yra K.Westas, neatskleidžiama.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.