Šalia George'o Clooney esančioms gyvenime pasiseka

Garsiausias Holivudo vienišius George’as Clooney (53 m.) atsisveikina su savo nevaržomu gyvenimu. Atrodo, kad Amal Alamuddin (36 m.) pavyko tai, į ką nedrįso pretenduoti daugelis jos pirmtakių.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-06-02 10:28, atnaujinta 2018-02-13 07:05

Tarsi perkūnas iš giedro dangaus trenkė žinia, kad Holivudo žvaigždė G.Clooney pagaliau nusprendė atsisveikinti su vienišiaus statusu: netrukus kels vestuves.

Garsaus aktoriaus meilės objektas – advokatė A.Alamuddin. Įspūdingos išvaizdos, žavios šypsenos, ilgakojė ir turinti visa tai, kuo, kaip šnekama, geidžiamiausią Holivudo vienišių traukia dailiosios lyties atstovės.

Iš vyriškų bruožų Amal turi nebent protą, kuris, kaip tvirtina jos kolegos teisininkai, labai pranoksta standartinį moterišką.

Naujosios G.Clooney išrinktosios biografija išties turtinga. Iki pažinties su Holivudo žvaigžde libanietė iš Beiruto padarė stulbinamą tarptautinės teisės specialisto karjerą Londone.

Tarp A.Alamuddin ginamųjų buvo Abdullah al-Senussi – buvęs Libijos žvalgybos vadovas ir dešinioji Libijos diktatoriaus Muammaro al-Gaddafi ranka, buvusi Ukrainos premjerė Julija Tymošenko tuo metu atliekanti bausmę kalėjime.

Bet garsiausias A.Alamuddin „globotinis“ buvo interneto svetainės „WikiLeaks“ įkūrėjas Julianas Assange’as, kuriam ji padėjo išvengti ekstradicijos iš Londono į Švediją. Libanietė dirbo buvusio Jungtinių Tautų generalinio sekretoriaus Kofi Annano patarėja Sirijos klausimais, Bahreino karaliaus patarėja...

Advokatės biografija turi tiek daug įdomių detalių, tad vargu ar reikia vardyti, kur ir su kuo dirbusi. Pakanka pasakyti, kad, be visų nuopelnų, su bikiniu žurnalams pozavusią A.Alamuddin jos kolegos pavadino patraukliausia nūdienos teisininke.

Kur ir kokiomis aplinkybėmis G.Clooney susipažino su teisininke, lieka paslaptis. Bet tikrai negalima abejoti tuo, kad gražuolė iš Rytų geidžiamiausią Holivudo vienišių pakerėjo įdomiu pokalbiu.

Protingas pokalbis, geras vynas, neabejingų, gražių, skvarbių akių spindesys – ar prieš visa tai galėjo atsilaikyti geidžiamiausias, gražiai senstantis Holivudo vienišius?

Kino žvaigždė aktyviai padėjo nukentėjusiems nuo etninių konfliktų Sudane – net buvo susirgęs maliarija, 2008 metais Jungtinių Tautų generalinio sekretoriaus Ban Ki-Moono buvo paskirtas taikos ambasadoriumi, o šių metų sausį viešumoje vilkėjo sportinius marškinėlius su J.Tymošenko portretu.

„Nejaugi tai naujoji jo svajonių moteris?“ – stebėjosi G.Clooney gerbėjos.

Beje, balandžio pabaigoje kino žvaigždė netikėtai nusprendė baigti JT taikos pasiuntinio karjerą ir beveik tuo pat metu buvo įtrauktas į skandalą, apie kurį rašė viso pasaulio žiniasklaida.

G.Clooney vakarieniavo su pagyvenusiu amerikiečių milijardieriumi Steve’u Wynnu, kuris dabartinį JAV prezidentą pavadino negražiu žodžiu. Aktoriui, itin simpatizuojančiam Barackui Obamai, tai sukėlė įniršio priepuolį.

Susitikimas baigėsi, vaizdžiai sakant, karčiomis pagiriomis. S.Wynnas teigė, kad dėl visko kalta tekila: neva ją visą vakarą gėrusi Holivudo žvaigždė per minutę ištuštindavo 16 taurelių!

G.Clooney apkaltino milijardierių įžūliu melu.

„Aš negėriau tekilos, apskritai nė vienos taurelės. Teisingiau sakant, gėriau, bet dar iki vakarienės su S.Wynnu“, – teisinosi aktorius.

Vertinant visas G.Clooney ir A.Alamuddin gyvenimo aplinkybes, jų interesus, karjeros ir dvasinius siekius, atrodo, kad jie laiku susitiko. Amal nukreips jo energiją ramia vaga, o jis padarys savo išrinktąją dar žymesne teisininke, nei tai sugebėjo padaryti „WikiLeks“ įkūrėjas J.Assange’as.

Kai G.Clooney savo tėvus Nicką Clooney ir Nina Warren Clooney supažindino su Amal, juos sužavėjo sūnaus pasirinkimas.

„Jų vienodas intelektas“, – teigė Holivudo žvaigždės motina Didžiosios Britanijos laikraščio „Daily Mail“ reporteriui.

Ir veikiausiai tuomet geidžiamiausias Holivudo vienišius nusprendė: dabar jau tikrai vesiu. Ir iš tikrųjų gal jau gana keisti moteris tarsi pirštines pleibojui, jau perkopusiam 50 metų?

Bėgant metams aktoriaus gerbėjams vis sunkiau patikėti, kad jis vis dar nerado tos vienintelės. G.Clooney partneres keičia kas dvejus trejus metus, išsiskiria be aiškios priežasties ir apgailestavimo.

Iš pradžių visiems buvo smagu, bet juo toliau, juo daugiau kilo klausimų.

Kodėl G.Clooney merginos tokios panašios? Kodėl santykiai klostosi pagal tą patį scenarijų: merginos lydėdavo G.Clooney į visus renginius tarsi statistės, o paskui su juo lengvai išsiskirdavo tarsi sąžiningai atlikusios joms patikėtą vaidmenį?

Kino žvaigždė jau laimėjo visas lažybas Holivude: neves iki 40 metų, neves iki 50-ies. Ir jei dabar jis iškeltų naują amžiaus kartelę, tai jau atrodytų mažų mažiausiai keistai.

Iš G.Clooney ir taip jau šaiposi kolegos, o gandų apie slaptas jo gyvenimo puses juo toliau – juo daugiau.

Kalbama, kad kino žvaigždė ne toks jau moterų mylėtojas, kaip gali pasirodyti iš šalies. Ir laksto G.Clooney toli gražu ne paskui kiekvieną sijoną, o jau veikiau linkęs domėtis vyriškomis kelnėmis.

Pirmą kartą šią neįtikėtiną aktoriaus gerbėjams idėją pamėtėjo, kad ir keista, jo geriausi draugai – Holivudo žvaigždės Bradas Pittas ir Mattas Damonas.

2009-aisiais B.Pittas pajuokavo, kad vesiąs Angeliną Jolie tik po to, kai G.Clooney atšoks vestuves su savo draugu, – žinoma, nepasakė jo vardo. O M.Damonas pridūrė: „G.Clooney – homoseksualas ir jis vertas gero partnerio.“

Tai buvo tiesiog senų gerų draugų pokštas ir nesavanaudiškas troškimas išpopuliarinti bičiulį tokiu originaliu būdu. G.Clooney dėl to nesusipyko su draugais ir pasielgė taip, kad neįžeistų gėjų ir pademonstruotų tolerantiškumą: davė suprasti, kad jis – senamadiškas heteroseksualas.

Net ir dabar, kai visas pasaulis šneka apie G.Clooney ir A.Alamuddin sužadėtuves, atsiranda mėgėjų pašnekėti aktoriaus nutylima tema. Vieno Amerikos televizijos kanalų vedėjas taip komentavo sužadėtuves: „Moterys, dievinančios G.Clooney, susitaikykite! Jis jums neatiteks. Jis – gėjus. Ir jis veda.“

Tiesa, vedėjui tuojau pat teko atsiprašyti ir teisintis, jog jis visiškai ne tai turėjo omenyje.

Į vedėjo žodžius G.Clooney niekaip nereagavo. Jis apskritai iki šiol nė vienu žodeliu neužsiminė apie būsimas vestuves. Apie įvykusias sužadėtuves buvo sužinota iš A.Alamuddin advokatų kontoros.

O jei informacija apie Holivudo žvaigždės ir advokatės vestuves pasirodys esanti dar viena apgaulė, jei G.Clooney žengs atgal ir vestuvės neįvyks, – štai tuomet bus galima ir paliežuvauti.

George’o Clooney moterys

- Holivudo vienišius vieną kartą vis dėlto buvo vedęs. Jo santuoka su aktore Talia Balsam truko 1989–1993 m. Vedybinio gyvenimo patirtis, matyt, buvo tokia nevykusi, kad iš G.Clooney ilgam atėmė šeiminio gyvenimo troškimą.

Gražuolės, su kuriomis bendravo Holivudo žvaigždė G.Clooney, šmaikščiai vadinamos klonais. Išties jos visos panašios.

- Su garsiu modeliu Lisa Snowdon aktorius atėjo į „Oušeno dvyliktuko“ premjerą (2004 m.).

- Su buvusia padavėja Sarah Larson pasirodė ant 2008-ųjų „Oskarų“ teikimo ceremonijos raudonojo kilimo.

- Į 2010-ųjų „Oskarų“ ceremoniją G.Clooney atlydėjo modelis Elisabetta Canalis.

- Su aktore ir buvusia imtynininke Stacy Keibler dalyvavo 2012 m. Kritikų pasirinkimo kino apdovanojimų ceremonijoje.

Merginos, taip ir nesugebėjusios nuvesti prie altoriaus G.Clooney, būtent dėl santykių su juo išgarsėjo.

Buvusi padavėja S.Larson padarė aktorės ir modelio karjerą, romanas su geidžiamiausiu Holivudo vienišiumi italų modelį E.Canalis išgarsino visame pasaulyje.

S.Keibler padarė sėkmingą karjerą televizijoje ir tapo tikra žvaigžde. Išsiskyrusi su G.Clooney, ji jau po kelių mėnesių mėgavosi verslininko Jaredo Pobre’o draugija. Šio kovo pradžioje pora sumainė žiedus, o vasarą taps tėvais.

Madam Tussaud vaškinių figūrų muziejuje Las Vegase (JAV) garsiausio Holivudo širdžių ėdiko garbei pastatyta neįprasta figūra „Marrying George Clooney“, kur kiekviena mergina gali pasimatuoti nuotakos suknelę ir bent trumpam tapti antrąja aktoriaus puse.

Parengė Ona KACĖNAITĖ

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: sulaikyti asmenys, įtariami L. Volkovo užpuolimu