Problematiškojo Justino Bieberio pirmoji meilė - jo priešingybė

Dainininkė Selena Gomez (21 m.) visiems geriausiai žinoma kaip buvusi skandalingojo Justino Bieberio mylimoji ir popmuzikos, skirtos paauglėms, atlikėja. Vis dėlto jos gyvenime, priešingai nei Justino, nėra nei svaigalų, nei policijos šešėlio. Priešingai, jauna moteris bando išgelbėti pasaulį.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 3, 2014, 7:21 AM, atnaujinta Feb 13, 2018, 6:12 AM

Prieš kelias dienas S.Gomez grįžo iš Nepalo, kur viešėjo kaip Jungtinių Tautų Vaikų fondo UNICEF geros valios ambasadorė. Per viešnagę nufilmuotas specialus vaizdo klipas, raginantis rūpintis likimo nuskriaustais vaikais.

Vaizdo medžiagoje įamžinta, kaip Selena žaidžia ir šoka su vaikais iš Nepalo, apkabina juos ar pasisodina ant kelių.

„Ši kelionė į Nepalą buvo neįtikėtinai paveiki. Kartais ji gniuždė, man plyšo širdis, bet kartu ji mane neįtikėtinai įkvėpė, – tikino S.Gomez. – Kai tu kalbiesi su šiais vaikais, tu regi viltį, pažadus ir šviesią ateitį. Ši vaikų karta tiki, kad gali imtis veiksmų ir pakeisti situaciją.“

UNICEF organizacija siekia užtikrinti kiekvieno vaiko teises ir gerovę. Kartu su partneriais jie dirbame 190 šalių ir teritorijų, kad šį įsipareigojimą paverstų tikrove. Ypatingą dėmesį skiria labiausiai pažeistiems ir pamirštiems vaikams, kad pagalba pasiektų visus vaikus ir visur. UNICEF geros valios ambasadoriais taip pat yra tokios žvaigždės kaip Sarah Jessica Parker, Katy Perry, Angelina Jolie, Robbie Williamsas ir kiti.

Pagalbos vaikams organizacija aktyviai veikia ir Lietuvoje. Penktadienį prasidėjo unikali UNICEF Lietuva paramos internetinė platforma, kur norintiems laimėti kartą gyvenime pasitaikančią kelionę į šiųmetinę UNICEF ir televizijos TV3 misiją į trečiojo pasaulio šalį, tereikia susikurti savo aukojimo puslapį ir entuziastingai padėti rinkti lėšas skurdžiausiose pasaulio šalyse gyvenantiems vaikams. 

Organizatoriai neabejoja, kad asmeninė pažintis su UNICEF humanitarine veikla praturtins kiekvieno gyvenimą ir įkvėps dar didesniam gerumui. Kiekvienas susikūręs savo aukojimo puslapį įgis galimybę asmeniškai prisidėti ir gyvai pamatyti, kuo gyvena tenykščiai vaikai.

Susikurkite dabar - aukok.unicef.lt!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.