Prieš televizijos kameras gimdžiusi K.Kardashian vėl nėščia

Kardashianų šeimoje paskutinėmis savaitėmis vyrauja itin pakilios nuotaikos. Visai neseniai per ištaigingas vestuves aukso žiedus sumainė Kim Kardashian West ir Kanye Westas, o dabar pasklido žinia, kad Kourtney Kardashian laukiasi trečiojo vaiko.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 4, 2014, 5:31 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 4:38 AM

Slapti šaltiniai žurnalui „Us Weekly“ sakė, kad vyresnioji Kim sesuo Kourtney laukiasi jau kelis mėnesius. Su ilgamečiu širdies draugu Scottu Disicku moteris jau augina ketverių metų sūnų Masoną ir tuoj dvejų metukų sulauksiančią dukrą Penelopę Scotland.

„Nėštumas buvo planuotas – Kourtney nori didelio būrio vaikų“, - informatorius patikino žurnalą „Us Weekly“.

Pranešama, kad trečiasis Kourtney ir Scotto vaikas turėtų gimti gruodį. Kardashianų klano gerbėjai jau spėlioja, ar šis gimdymas bus parodytas per prieštaringai vertinamą realybės šou „Keeping Up With The Kardashians“.

Masono ir Penelopės gimimą matė visas pasaulis. Televizijos žiūrovams buvo parodytas pasiruošimas gimdymui, kaip Kourtney nubėgo vandenys, kaip ji, prieš išvykdama į ligoninę, ėjo maudytis, darėsi makiažą bei pats gimdymas. Anot Kourtney, pats geriausias jausmas – pačiai priimti savo dar tik gimstantį kūdikį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.