Agnija Ditkovskytė-Čadova tapo mama

Iš Lietuvos kilusi aktorė Agnija Ditkovskytė-Čadova (26 m.) tapo mama – savaitės pradžioje garsi moteris pagimdė berniuką.

Agnija ir Aleksejus jau sūpuoja sūnų.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Agnija ir Aleksejus jau sūpuoja sūnų.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 5, 2014, 10:58 AM, atnaujinta Feb 13, 2018, 4:10 AM

Žinią apie šeimos pagausėjimą socialiniuose tinkluose pranešė pati Agnija.

„Mes dabar esame trise. Berniukas. 3800 gramų, 52 centimetrai“, – pasidalijusi kūdikio rankytės nuotrauka parašė A.Ditkovskytė-Čadova.

Balandžio pradžioje žiniasklaidoje pasklido melaginga žinia, kad lietuvių kilmės aktorė Agnija ir jos mylimasis Aleksejus Čadovas (32 m.) prarado jau netrukus turėsianti gimti kūdikį. Portalas dni.ru rašė, kad skausmą moteris neva išgyvena atsiribodama nuo viešumos – beveik visą laiką sėdi namuose.

„Esu pats laimingiausias žmogus šiame pasaulyje, nes turiu tokią nuostabią šeimą: vyrą, mamą, tėtį, brolį. Taip gera žinoti, kad esu apsaugota nuo visų blogų dalykų ir niekas negali man suteikti skausmo. Svarbu ir tai, kad nesklis nereikalingų gandų. Šeima visada buvo pats tikriausias ir svarbiausias dalykas pasaulyje. Kiekvieną dieną vis labiau įsitikinu, kad svarbiau už ją nėra nieko pasaulyje. Mielieji, vertinkite ir mylėkite artimuosius kiekvieną dieną, kiekvieną valandą. Tuos, kurie dėl jūsų gali kalnus nuversti. Brangiau už šeimą nieko nėra“, – melagingus gandus tuomet paneigė Agnija.

Agnijos ir Aleksejaus istorija prasidėjo prieš aštuonerius metus kino juostos „Karštis“ filmavimo aikštelėje, kur juodu suvaidino įsimylėjėlius. Paskui abu susitiko seriale „Garbės reikalas“. Ir dabar jie vėl kartu: dalyvauja naujame projekte – pagal rusų rašytojo Nikolajaus Gogolio apysaką „Baubas“ kuriamame filme. Aleksejus ir Agnija vėl vaidina įsimylėjėlius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.