Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

N. Vodianovos sveikinimas vyrui - nuogos nuotrauka su vaiku

Rusijos modelis ir filantropė Natalija Vodianova (32 m.) neslepia savo tobulo kūno nei ant podiumo, nei asmeniniame gyvenime. Moteris į savo „Instagram“ paskyrą įdėjo nespalvotą nuotrauką, kurioje ji nuoga žindo kūdikį.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 5, 2014, 3:24 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 3:50 AM

Tai – gražuolės pasveikinimas turtuoliui vyrui Antoine Arnault 36-ojo gimtadienio proga. Prie nuotraukos Natalia parašė: „Su gimimo diena mažuti nuo Paolo, Maximo ir manęs. Myliu tave“.

Paolo Roversi yra garsus mados fotografas, senas Natalijos draugas, kuris, tikėtina, ir nufotografavo nuotrauką modelio vyro gimtadienio proga.

Su mylimuoju Antoine Arnault sūnaus manekenė ir garsiausių mados namų reklaminis veidas susilaukė gegužės pradžioje. Tai ketvirtasis jos vaikas ir pirmasis bendras su Antoine'u. Berniuką laimingi tėvai pavadino Maximu.

N.Vodianova ne pirmą kartą su savo draugais ir gerbėjais svarbiomis žiniomis pasidalija ne žurnalų viršeliuose, o socialiniuose tinkluose. Džiugią žinią, kad susilaukė sūnaus, moteris taip pat paskelbė savo paskyroje „Twitter“ tinkle. Prieš mėnesį sūnaus susilaukusi manekenė jau ir vėl pozuoja nuotraukoms – jos figūrai niekas neturi jokių priekaištų,

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.