Carla Bruni-Sarkozy garbingo posto nesiilgi

Nuo podiumu žengiančio modelio iki pirmosios Prancūzijos ponios - įspūdingo grožio Carlos Bruni-Sarkozy gyvenime išties būta netikėtų likimo posūkių. Nors trečioji buvusio Prancūzijos prezidento Nicolas Sarkozy žmona per penkerius jo valdymo metus tapo viena populiariausių šalies personų, moteris tikina, kad visa tai – praėjęs etapas, kurio ji nė kiek nesiilginti.

Daugiau nuotraukų (1)

Kristina Solomnikova

Jun 6, 2014, 9:05 AM, atnaujinta Feb 13, 2018, 3:26 AM

Tiesa, ir ilgėtis nėra kada. Šiuo metu buvusi pirmoji Prancūzijos ponia keliauja po Jungtines Amerikos Valstijas reklamuodama ketvirtąjį savo albumą „Little French Songs“, išleistą dar praėjusiais metais, ir tikisi, kad nuo šiol ji bus atpažįstama ne kaip buvusio Prancūzijos prezidento žmona, o kaip talentinga dainininkė bei dainų autorė.

„Man be galo patinka keliauti, keisti aplinką ir atrasti naujas vietas“, – prisipažįsta C.Bruni.

Tik štai kai kur sugrįžti ji nebenorėtų. Praėjo jau dveji metai nuo to laiko, kai N.Sarkozy baigė savo, kaip Prancūzijos prezidento, kadenciją, tačiau jo žmona pompastiško gyvenimo nė kiek nepasigenda ir tikina nenorinti vėl patekti į politikos akiratį.

Vis dėlto pasklidus kalboms apie tai, kad N.Sarkozy 2017 metais planuoja kandidatuoti į prezidento postą, C.Bruni prisipažino palaikysianti vyrą bet kokiu atveju.

„Kaip žmona, žinoma, nenorėčiau, kad jis grįžtų į politiką. Tačiau kaip Prancūzijos pilietė norėčiau, jog jis dar kartą taptų mūsų šalies prezidentu. Nicolas visuomet mane palaiko ir skatina siekti to, ko trokštu. Tad ir aš negaliu prieštarauti ar piktintis jo siekiais“, – sako Carla.

Iki artimiausių Prancūzijos prezidento rinkimų – dar treji metai, tad kol kas moteris visą savo dėmesį ir jėgas trokšta skirti muzikai.

„Mano dainos – lyg maži gyvenimo atvirukai. Jose atsispindi visa gyvenimo realybė, jausmai, kuriuos išgyvena kiekvienas mūsų, – vienatvė, džiaugsmas, geismas ar liūdesys“, – teigia C.Bruni.

Tarp savo favoritų ir įkvėpėjų C.Bruni įvardija grupes „The Rolling Stones“, „The Beatles“, „The Clash“ ir atlikėją Bobą Dylaną.

„Tai mano kartos muzika“, – teigia buvusi pirmoji Prancūzijos ponia, kuriai gruodžio mėnesį sueis 47-eri.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.