Italijos talentų šou finale - dainuojančios vienuolės triumfas

Dainuojanti vienuolė ketvirtadienį laimėjo Italijos televizijos talentų šou „The Voice“ finalą – milijonus sekėjų sužavėjusi savo energingu šokiu ir jausmingomis popmuzikos klasika tapusių dainų versijomis.

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Jun 6, 2014, 11:27 AM, atnaujinta Feb 13, 2018, 3:12 AM

Vilkėdama savo juodą abitą, su krucifiksu ant kaklo, sesuo Cristina (Kristina) džiūgavo, už pergalę dėkojo Dievui ir garsiai pasakė „Tėve mūsų“, tuo priversdama sutrikti organizatorius ir žiūrovus.

„Noriu, kad Jėzus ateitų čia!“ – sušuko dėmesio nesidrovinti 25 metų vienuolė, kuri su patogiais juodais batais ir juodu drabužiu iki kulkšnių rodėsi viso konkurso metu.

„Mano buvimas čia priklauso ne nuo manęs, tai – to žmogaus viršuje dėka! – sakė sesuo Cristina, finale įveikusi 28 metų „sunkiojo roko“ „balsą“ ilgais garbanotais plaukais, kuris atliko „Stairway to Heaven“.

Sesuo Cristina, persiauklėjusi maištininkė, kuri dainuodavo grupėje, o dabar gyvena su kitomis vienuolėmis Milane, laimėjo įrašų kontraktą su „Universal“, bet užsiminė, kad gali atsisakyti visapusiškos rokenrolo karjeros.

„Grįšiu prie savo prioritetų – maldos, kėlimosi anksti ryte, tarnybos mokykloje ... Man svarbiausia yra galėti vėliau pradėti kažką nauja“, – žurnalistams sakė ši sicilietė.

Pasak jos, ji vadovavosi popiežiaus Pranciškaus raginimu priartinti Katalikų Bažnyčią prie paprastų žmonių ir nesidrovi ką tik sulauktos sėkmės.

„Turiu duoti dovaną ir duodu ją jums, ką galiu dėl to padaryti? Jėzus pašaukė mane. Ji būtų nedaug verta, jei pasilaikyčiau ją sau“, – sakė ji.

Televizinės šlovės katalikiškoje Italijoje sesuo Cristina sulaukė pastaraisiais mėnesiais, atlikusi savas tokių dainų kaip „Girls Just Want To Have Fun“ ir „Time of My Life“ iš filmo „Purvini šokiai“ (Dirty Dancing) versijas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.