Jennifer Lopez kantrybė trūko - ji paliko berniuką žaisliuką

Gandonešiai kalba, kad 44 metų Jennifer Lopez pagaliau metė savo 27 metų mylimąjį Casperą Smartą. Poros santykiai tęsėsi dvejus su puse metų.

J.Lopez po dvejų su puse metų paliko mylimąjį C.Smartą.<br>„Scanpix“ nuotr.
J.Lopez po dvejų su puse metų paliko mylimąjį C.Smartą.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 6, 2014, 6:30 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 2:47 AM

Porai artimi žmonės pranešė, kad Jennifer ir Casperas išsiskyrė prieš du mėnesius, bet vis nenustojo bendrauti ir grįždavo prie suskilusios geldos. Dabar jie galutinai išsiskyrė, bet jų santykiai išliko draugiški.

Skyrybos nebuvo dramatiškos – pora civilizuotai apsuko skirtingais keliais. Jennifer net neskubina šokėjo išsikelti iš jos namų – mat ji keliauja pristatydama savo naująjį albumą ir beveik nebūna namuose.

Tai, kad Jennifer ir Casperas išsiskyrė prieš du mėnesius, vis dėlto skamba neįtikėtinai – mat dar gegužės 21-ąją jiedu buvo nufotografuoti išeinantys iš restorano Vakarų Holivude susikibę už rankų.

Kalbama, kad skyrybų priežastimi nebuvo neseniai įvykęs skandalas, kai Casperas neva flirtavo su transeksualu, kuris noriai pasidalijo pažinties su juo įspūdžiais su žiniasklaida.

Neseniai pasklido kalbos apie tai, kad transseksuali moteris yra pasiryžusi parduoti pikantišką jų su Casperu susirašinėjimą užsienio leidiniams. Be to, moteris tikino turinti ir kompromituojančių nuotraukų, kuriose C.Smartas demonstruoja vyrišką savo vyrišką pasididžiavimą.

„Casperas yra niekam neįsipareigojęs vaikinas ir gali susitikinėti, rašyti žinutes ir bendrauti su kuo tik nori. Tik idėja, kad jis susirašinėjo su transeksualu, yra juokinga“, – portalui „tmz.com“ sakė šaltinis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.