Ritmenbliuzo žvaigždė Maxwellas ketina pasipiršti D. Guobytei

Ritmenbliuzo žvaigždė Maxwellas (tikrasis vardas Geraldas Maxwellas Rivera) trokšta atsisakyti viengungiško gyvenimo ir kurti šeimą su naująja drauge, lietuvių manekene Deimante Guobyte.

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Jun 8, 2014, 8:03 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 1:43 AM

Dainininkas susitikinėti su 22 metų šviesiaplauke gražuole pradėjo anksčiau šiais metais ir jau prisipažino, kad galvoja apie santuoką ir vaikus.

41 metų atlikėjas AP sakė: „Šie metai tikrai yra apie žmones, tikrai apie susitelkimą į muzikos išleidimą ir savęs pakylėjimą į kitą gyvenimo lygį. Tikiuosi, tai reiškia vesti, susilaukti vaikų – viską. Noriu pasakyti, kad tai ne mano kiaušidės, todėl negaliu užtikrintai to planuoti, bet tai būtų puiku“.

Kiek anksčiau Deimantė „Lietuvos ryto“ žurnalui „Stilius“ pasakojo, kad ji su Maxwellu susipažino lygiai prieš metus per dainininko Enrique Iglesio gimtadienį. Per vakarienę Maxwellas prisėdo greta lietuvės ir įvairiais būdais bandė ją merginti.

D.Guobytė patikino, kad iš pradžių vengė bendrauti su nepažįstamuoju, bet nė pati nepajuto, kaip tarp jų užsimezgė stiprus ryšys.

„Maxwellas mokėjo mane prajuokinti. Jis vienas tų žmonių, kuriam kalbant visi noriai klausosi. Maxwellas skleidžia labai gerą energiją“, – D.Guobytė negailėjo šiltų žodžių mylimajam.

Pasklidus žiniai apie Deimantės ir Maxwello santykius, gražuolei teko susidurti su tautiečių panieka dėl to, kad ji savo širdį atidavė juodaodžiui. Tada D.Guobytė patikino, kad dėl rasistinių komentarų naujienų portaluose jai itin pikta ir gėda. Todėl mergina džiaugiasi, kad jos širdies draugas nesupranta lietuviškai.

„Jeigu man reikės būti atpirkimo ožiu pralaužiant rasizmo sienas Lietuvoje, aš būsiu juo. Tegul rasistai vadina mane kaip nori, aš neisiu ir neįrodinėsiu kiekvienam žmogui, kokia esu“, – prieš kelis mėnesius kalbėjo Deimantė. 

Anksčiau Maxwellas buvo siejamas su kita manekene, Julissa Bermudez, su kuria buvo nufotografuotas per atostogas sausio mėnesį. 

Vėliau šiais metais dainininkas išleis „Summer“ – ilgai užtrukusį 2009 metų sugrįžimo albumo „BLACKsummers'night“ tęsinį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.