Seksualioji Pamela Anderson su vyru dalijasi ir dviračiu

Pakankamai ilgą laiką apie vieną seksualiausių pasaulio aktorių Pamelą Anderson nebuvo girdėti nieko. Tačiau pastaruoju metu kanadietė vis dažniau pradėjo rodytis viešumoje. Prieš keletą dienų Pamela vėl buvo užfiksuota paparacių. Šį kartą - Malibu, kartu su savo vyru Ricku Salmonu minanti dviratį.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 9, 2014, 4:04 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 1:11 AM

Nuotraukose užfiksuoti Pamela ir Rickas atrodė laimingi ir nerūpestingai atsipalaidavę. Tiesa, net įprastos nuotraukos, kuriose jie buvo užfiksuoti, atrodo provokuojančiai - pora bandė važiuoti susėdę ant vienviečio dviračio.

Tuo metu, kai Pamela vairavo ir mynė pedalus, už jos nugaros sėdintis mylimasis Rickas atrodė itin patenkintas savo situacija. Seksualia savo žmona jis galėjo grožėtis romantiškai apsikabinęs ją per juosmenį.

Kaip seksualumo deivei Pamelai būdavo įprasta ir anksčiau, ji neslėpė savo figūros privalumų. Pasidabinusi šviesiu megztiniu, iš po kurio vos matėsi trumpučiai šortai, aktorė drąsiai demonstravo savo geros formos įdegusias šlaunis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.