Nuogas nėščios Katie Price pilvukas - dar vienas šūvis pro šalį

Buvęs erotinis modelis Katie Price (36 m.) ir vėl pasirūpino, kad visų žvilgsniai kryptų tik į ją. Prieš savaitę Katie pasipuošė vulgaria vaivorykštės spalvų suknele, o dabar moteris pademonstravo nuogą nėščiosios pilvuką.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 11, 2014, 10:41 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 11:02 PM

Jei pirmą kartą buvo galima pateisinti Katie prastą skonį (moteris dalyvavo reklaminėje kampanijoje), tai šįkart kritikos strėlės į K.Price sminga pelnytai. Po poros mėnesių gimdysiantis modelis pilvą apnuogino tiesiog gatvėje.

Katie gerbėjai iškart puolė ginti nėštukę, tikindami, kad toks moters stilius neįtinka tik davatkoms. Žinia, dėl skonio nesiginčijama. Negali būti ginčijamasi ir dėl to, kad nėščia moteris, apnuoginusi pilvą, gali pakenkti vaisiui.

Jei nėščioji ilgai būna saulėje, kyla kūno ir vaisiaus temperatūra. Dažni tokie tokie pasisėdėjimai gali pakenkti vaisiaus smegenims, todėl visi gydytojai primygtinai rekomenduoja nėščiosioms pridengti pilvus.

Penktasis K.Price vaikas turėtų gimti rugpjūtį. Pernai vasarą sūnų Jetto pagimdžiusi moteris net šešis mėnesius neįtarė, kad vėl laukiasi.

Šiuo metu Katie su mylimuoju Kieranu Hayleriu išgyvena santykių krizę. Garsi moteris išsiaiškino, kad jos sutuoktinis ją kelis mėnesius išdavinėjo su jos geriausia drauge.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.