Kada įvyks Holivudo aktorių A. Kutcherio ir M. Kunis vestuvės?

Viena gražiausių Holivudo porų tituluojami aktoriai Ashtonas Kutcheris ir jo mylimoji Mila Kunis šiuo metu gyvena laukimu – jiedu laukiasi savo pirmojo vaiko. Tačiau kada įsimylėjėliai galop nuspręs įtvirtinti savo santykius prie altoriaus?

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 12, 2014, 2:50 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 10:23 PM

Šaltinis portalui „EOnline“ atskleidė, kad susižadėjusi porelė kol kas neplanuoja vestuvių dėl laiko stokos ir aukso žiedus sumainys tik po dukros gimimo. Pasak porai artimo šaltinio, 30-ies M.Kunis ir 36-erių A.Kutcheris yra labai laimingi ir labai laukia, kai pagaliau galės išvysti savo dukrą.

Vaiko gimimui pora ruošiasi atsakingai – jiedu įsigijo 10 mln. JAV dolerių (apie 25 mln. litų) kainuojantį erdvų namą Beverli Hilse. Name – net 4 miegamieji, 3 vonios kambariai ir vienas privatus kambarys, skirtas tik Milai ir Ashtonui.

Po vaiko gimimo pora planuoja pailsėti nuo aktorystės, kad galėtų visą dėmesį skirti dukrai ir imtis vestuvių planavimo.

Savo nėštumą M.Kunis patvirtino per interviu su populiariąja Ellen DeGeneres. Besilaukianti aktorė prisipažino, kad ji – tiesiog stereotipinė nėščia moteris, ištisas dienas valganti raugintus kopūstus.

Mila pridūrė, kad Ashtonas pildo visus keistus jos pageidavimus: „Mūsų antrasis šaldytuvas dabar yra užpildytas marinuotų agurkėlių ir raugintų kopūstų stiklainiais, ančiuviais ar ledais – tam atvejui, jei kartais užsimanyčiau suvalgyti ką nors neįprasto.

A.Kutcheris ir M.Kunis susipažino 1998 metais, kai vaidino porą populiarioje JAV situacijų komedijoje „Tas 8-ojo dešimtmečio šou“ (angl. „That '70s Show“).

Tačiau jų romanas tikrame gyvenime prasidėjo tik 2012 metų balandį, keli mėnesiai po to, kai jis 2011-aisiais, po šešerių santuokos metų, nusprendė nebegyventi su dabar jau buvusia žmona Demi Moore.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.