Po vakarienės Kate Moss prireikė draugų pagalbos

Linksmybių ir stiliaus deivė, supermodelis Kate Moss alkoholio padaugina jau nebe pirmą kartą. Antradienio vakarą į Londono „J Sheekey“ restorane apsilankiusi manekenė po vakarienės atrodė labai prastai. Kate turėjo padėti jos draugai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 12, 2014, 12:01 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 10:39 PM

Visada savo stiliumi pribloškianti tobulos figūros Kate antradienį atrodė kur kas prasčiau nei bet kada. Manekenė vakar vakarą vilkėjo puikiai jai tinkančiu juodu blizgių kelnių kostiumėliu, avėjo gyvūnų raštais margintais aukštakulniais, o visą aprangos ansamblį papildė raudona rankine ir ryškiai žalia žadeito apyranke.

Tačiau net idealus Kate stilius šį kartą jos neišgelbėjo. Į restoraną atvykusi kartu su Dave Gardneriu, geriausiu futbolininko Davido Beckhamo draugu, manekenė atrodė gerai nusiteikusi.

Tačiau po, kaip galima įtarti, linksmos vakarienės Kate nebeatrodė taip stulbinamai. Keletas Kate draugų net turėjo ją vesti už parankių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.