Rio de Žaneire futbolu mėgausis ir aktorius Leonardo DiCaprio

Filme „Volstryto vilkas“ Leonardo DiCaprio davė sau valią vaizduodamas pasilinksminti mėgstantį Volstryto verteivą, o dabar jis yra Brazilijoje stebėti pasaulio futbolo čempionato ir pasirengęs gerai pašvęsti tikrame gyvenime.

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Jun 12, 2014, 10:24 AM, atnaujinta Feb 12, 2018, 10:50 PM

L.DiCaprio ir 21 jo draugas trečiadienį atskrido į Rio de Žaneirą, kur gyvens megajachtoje ir stebės futbolo rungtynes, pranešė Brazilijos žiniasklaida.

„Oskarui“ nominuotas aktorius ir jo draugai prabangiai gyvens 147 m jachtoje „Topaz“, kuri priklauso šeichui Mansourui bin Zayedui al Nahyanui iš Abu Dabio, futbolo klubo „Manchester City“ savininkui, pranešė laikraštis „Folha de Sao Paulo“.

„Topaz“ yra penkta pagal dydį jachta pasaulyje ir yra didesnė už visus, išskyrus vieną, Brazilijos karinio jūrų laivyno laivus, rašo laikraštis.

Straipsnyje taip pat sakoma, kad L.DiCaprio ketvirtadienį vyks į San Paulą stebėti čempionato pradžios rungtynių tarp Brazilijos ir Kroatijos komandų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.