Nėščia M. Kunis išsityčiojo iš būsimų tėvelių

Kai populiarusis televizijos laidų vedėjas Jimmy Kimmelas per savo laidą „Jimmy Kimmel Live“ ištarė, kad jiedu su žmona Molly laukiasi pirmagimio, vakaro viešniai, aktoriaus Ashtono Kutcherio sužadėtinei Milai Kunis, tiesiog užvirė kraujas. Iš laidos vedėjo lūpų išsprūdusi frazė sulaukė sarkastiško besilaukiančios moters atkirčio.

Nėščia M. Kunis išsityčiojo iš būsimų tėvelių.<br>AOP nuotr.
Nėščia M. Kunis išsityčiojo iš būsimų tėvelių.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 14, 2014, 5:42 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 8:45 PM

„Ak, tai judu laukiatės vaiko?“ – nustebusi paklausė M.Kunis ir, griebusi mikrofoną į savo rankas, išrėžė moralą būsimiems tėveliams.

„Sveiki, aš Mila Kunis ir turiu ypatingą žinią visiems būsimiems tėčiams. Nustokite sakę, kad jūs laukiatės. Jūs nesilaukiate! Ar tai jums teks iš savo moteriškos vietelės išstumti arbūzo dydžio kūdikį? Ne. Ar tai jūs verkiate mašinoje, klausydamiesi kažkokių kvailų meilės dainų? Ne. Ar tai jūs vimdo kas rytą, nes jūsų įsčiose – vaikelis? Po galais, ne!

Jus vimdo dėl to, kad praėjusią naktį išgėrėte per daug tekilos. Ar žinote, kiek stikliukų tekilos galime išgerti mes? Nė vieno! Žinote kodėl? Nes mes negalime gerti alkoholio! Mes negalime daryti daugelio dalykų, nes mumyse – jūsų mažytis meilės „monstriukas“. Ir viskas, ką jūs padarėte – tai po meilės akto apsivertėte ant šono ir užmigote!“ – dramatiškai išrėžė M.Kunis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.