Victorios Beckham grožio paslaptis – stebuklingi vaisiai

Mados dievaitė V.Beckham dar šiemet atšventė savo 40-metį, tačiau švytinti oda ir nepriekaištingos kūno linijos apgautų daugelį moters amžiaus nežinančių gerbėjų. Kaip gražuolio Davido Beckhamo žmonai, 4 vaikų motinai ir savo mados imperiją sukūrusiai dizainerei pavyksta išlikti sveikai ir spinduliuoti jaunyste?

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 19, 2014, 8:45 AM, atnaujinta Feb 12, 2018, 5:10 PM

Savo „Twitter“ paskyroje V.Beckham visai neseniai pasidalino mėgiamiausiais produktais, tarp kurių – ir kopūstpalmės (angliškai acai) vaisiai. Smulkiose rausvuose vaisiuose, augančiuose ant palmių Amazonės atogrąžų miškuose, glūdi tikri antioksidantų klodai. Vaisiuose gausu aminorūgščių, vitaminų A, B, C ir E, magnio, kalcio, kalio ir cinko.

Mitybos ekspertai teigia, kad šiuose vaisiuose esantys antioksidantai saugo mūsų jautrią odą nuo žalingo aplinkos poveikio, atitolina senėjimo procesus ir padeda odai įgauti jaunatviško spindesio.

Tikima, kad kopūstpalmės vaisiai taip pat skatina metabolizmą ir mažina alkio pojūtį – tai puikus produktas lieknėjantiems.

V.Beckham – ne vienintelė įžymybė, pamėgusi šiuos stebuklingus vaisius. Buvęs „Victoria's Secret“ angelas Miranda Kerr taip pat neabejinga šiems vaisiams – jomis manekenė gardina košę, trintus kokteilius ar sausuosius pusryčius.

Dar viena V.Beckham grožio paslaptis – bičių duonelė, turinti beveik visų žmogaus organizmui reikalingų maisto medžiagų. Teigiama, kad bičių duona taip pat suteikia energijos, numalšina alkį ir net veikia kaip afrodiziakas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: KT konstatavo, kad R. Žemaitaitis pažeidė Konstituciją