Yael Stone pirmos sekso scenos ekrane metu dar buvo nekalta

Aktorė Yael Stone nė nenutuokė, ką darė, kai filmavosi savo pirmojoje sekso scenoje 2001 metų televizijos dramoje „The Farm“,nes tikrame gyvenime vis dar buvo nekalta.

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Jun 21, 2014, 2:24 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 3:15 PM

„Orange Is the New Black“ žvaigždė buvo dar paauglė, kai filmavosi „karštoje“ meilės scenoje tam miniserialui, kuriame jos veikėja suartėja su vyresniu vyru, ir ji pripažįsta, kad tada jai prireikė daug vaizduotės.

Per atvirą pokalbį su „The Huffington Post“ ji papasakojo:„Niekada to nesakiau, bet savo pirmojoje sekso scenoje filmavausi anksčiau negu mylėjausi realybėje“.

„Dažnai mes kuriame vaidmenis, ir yra patirtis, kokios neturime, bet turime tai įsivaizduoti. Man teko tai daryti, jaunai 15-metei“, – sakė ji.

1985 metais gimusi Y.Stone vėliau ėmė patogiau jaustis nusirenginėdama ekrane ir tvirtina, kad be problemų filmavosi sekso scenose dramai „Orange Is the New Black“.

Aktorė, kuri vaidina kalinę Lorną Morelo, sako: „Sekso scenos yra ir apie malonumą, ir turime jas vertinti taip. Jei tai parašyta didžių žmonių, – tie žmonės, kurie rašo šį šou, yra tikrai sumanūs – mes galime jais pasitikėti, aš tikrai jaučiu, kad tos scenos yra tikrai būtinos. Juk tai yra didelė gyvenimo kalėjime dalis. Taip pat didelė mūsų, žmonių, gyvenimo dalis“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.