Įžymybės šėlsta socialiniuose tinkluose

Pastarosiomis dienomis vienos įžymybės socialiniuose tinkluose džiūgauja dėl to, kad baigė studijas ir pagaliau įgijo specialybę. O štai kitos nesivaržydamos giriasi, kad tapo ar greitai taps tėvais, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

Daugiau nuotraukų (1)

Ona Kacėnaitė

Jun 23, 2014, 9:10 AM, atnaujinta Feb 12, 2018, 2:33 PM

Amerikiečių aktorė Christina Ricci (34 m.), kurią žiūrovai įsiminė iš filmų „Adamsų šeimynėlė“ ir „Mielas draugas“, bei jos sutuoktinis kino operatorius Jamesas Heerdegenas netrukus taps tėvais.

Tai bus pirmasis poros vaikas. Christina ir Jamesas susipažino 2011-aisiais filmavimo aikštelėje, o praėjusį spalį slapta susituokė Niujorke.

Emma Watson (24 m.), išgarsėjusi Hermionos Įkyrėlės vaidmeniu filmuose apie Harį Poterį, baigė prestižinį Browno (JAV) universitetą ir gavo anglų literatūros bakalauro diplomą.

Į šį universitetą britė įstojo 2009-aisiais ir po ketverių metų planavo jį baigti, bet antrame kurse dėl nuolatinio darbo filmavimo aikštelėje nusprendė išeiti akademinių atostogų.

Jų metu E.Watson ne tik filmavosi, bet ir du semestrus lankė paskaitas Oksfordo universitete. Kai darbo grafikas tapo laisvesnis, ji vėl atnaujino studijas Browno universitete.

Į Holivudo žvaigždės George’o Clooney (53 m.) vilą, esančią prie Komo ežero (Italija), įsilaužė vagišius. Suveikus signalizacijai akimirksniu atskubėjo apsaugininkai, tad įsibrovėlis buvo sulaikytas.

Paaiškėjo, kad tai 29-erių rumunas. Jis spėjo pagrobti tik butelį vyno, rastą pavėsinėje.

Vilą prie vaizdingo Komo ežero G.Clooney įsigijo 2002 metais. Nuo to laiko jis čia užsuka kelis kartus per metus.

Holivudo žvaigždė Bruce’as Willisas (59 m.) ir jo žmona buvęs modelis Emma Hemming-Willis į socialinį tinklą „Instagram“ įdėjo savo antrosios dukters Evelyn nuotrauką. Naujagimę ant rankų laikė jos vyresnioji sesuo Mabel.

„Mergaitė labai panaši į tėvą!“ – taip šią nuotrauką pakomentavo „Instagram“ lankytojai.

Evelyn Willis gimė gegužės 5-ąją vienoje Los Andželo klinikų. Naujagimė – penkta B.Williso duktė ir antras bendras vaikas su antrąja žmona E.Hemming-Willis. Filmo „Kietas riešutėlis“ žvaigždė iš pirmosios santuokos su Holivudo aktore Demi Moore susilaukė trijų dukterų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.