Madonna įsisuko į 26-erių berniuko-žaisliuko glėbį

Popmuzikos karalienės Madonnos bendraamžiai vyrai, rodos, nė kiek nedomina. 55-erių atlikėja ir 4 vaikų mama vėl glaustosi prie gerokai jaunesnio berniuko-žaisliuko.

Naujausiam Madonnos berniukui-žaisliukui vos 26-eri.<br>AOP nuotr.
Naujausiam Madonnos berniukui-žaisliukui vos 26-eri.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 23, 2014, 1:08 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 2:17 PM

Vos 26-erių Timoras Steffensas yra kone 3 dešimtmečiais jaunesnis už popmuzikos karalienę. Kažin kaip į potencialų patėvį reaguoja vyriausia Madonnos dukra Lourdes, kuri netrukus švęs 18-ajį gimtadienį?

Prie itin jaunų motinos mylimųjų mergina veikiausiai jau priprato. Dar prieš T.Steffensą Madonna susitikinėjo su brazilų modeliu Jesusu Luzu (22) ir prancūzų šokėjų Brahimu Zaibatu (25).

„Aš nepasirinkau to. Turiu omenyje, neužrašiau ant popieriaus lapo, kad susitikinėsiu su gerokai jaunesniu vaikinu, ir nesuraičiau savo parašo. Tai nutiko netikėtai ir neplanuotai. Sutikau žmogų, kuris man be galo rūpėjo – ir niekas nekaltas, kad tas žmogus buvo gerokai jaunesnis už mane.

Visada gyvenau nestandartinį, neįprastą gyvenimą, tad manau, jog žmonės tiesiog negali iš manęs tikėtis standartinių sprendimų“, – prieš dvejus metus apie santykius su B.Zaibatu teigė Madonna.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.