Robertas Pattinsonas ir Katy Perry kursto gandus apie romaną

Holivude ilgą laiką sklando kalbos, kad tarp 28-erių aktoriaus R.Pattinsono ir metais vyresnės atlikėjos Katy Perry mezgasi mažytis romanas. Įžymybės buvo pastebėti filmo „The Rover“ premjeros dūzgėse – čia juodu atrodė gerokai artimesni nei tik draugai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-06-24 09:02, atnaujinta 2018-02-12 13:44

„Katy atrodė tiesiog nuostabiai. Ji vilkėjo trumpą juodą suknelę su nėriniais ir blizgučiais. Juodu glaustėsi ir bučiavosi visą naktį. Robertas negalėjo atsitraukti nuo jos lūpų“, – portalui RadarOnline pranešė šaltiniai.

Nepaisydami tokių drąsių pareiškimų, Katy Perry ir R.Pattinsonas ir toliau teigia esantys tik draugai, kurie vienas kitą palaikė sunkiausiais gyvenimo momentais. K.Perry buvo šalia, kai R.Patinsonas sužinojo, jog tuometinė jo mergina Kristen Stewart neištikima. O štai Robertas guodė Katy tuomet, kai atlikėja skyrėsi su savo buvusiu vyru Russellu Brandu.

Iš kalbų apie romantiškus santykius pasijuokti nevengia ir pati Katy.

„Gerai, štai jums įrodymas, kad tarp mūsų su Robertu niekuomet nieko nebuvo – būdama su juo aš gadinu orą. Ir orą gadinu labai rimtai. Ir aš niekuomet, pabrėžiu – niekuomet, negadinu oro prie vyro, su kuriuo susitikinėju. Tai lyg taisyklė.

O Robertas – na, jis lyg mano vyresnioji sesuo. Patikėkite, kad aš labai didžiuojuosi tuo, kad niekuomet su juo nemiegojau“, – praėjusiais metais žurnalui „Elle“ teigė Katy Perry.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.