B. Willisas savo penktai dukrai nesibodi keisti sauskelnių

Bruce’as Willisas (58 m.) – antras žymiausias Holivudo nelaimėlis po Leonardo DiCaprio. „Titaniko“ žvaigždei niekaip nepavyksta pelnyti „Oskaro“, o B.Willisui, kuris, beje, nebuvo nė karto nominuotas šiam kino meno žmonių geidžiamiausiam apdovanojimui, nepavyksta rasti kopūstuose berniuko.

Dabar B.Willisas ir E.Heming augina ne tik dvejų metų Mabel, bet ir prieš keletą mėnesių gimusią Evelyn.<br>AOP nuotr.
Dabar B.Willisas ir E.Heming augina ne tik dvejų metų Mabel, bet ir prieš keletą mėnesių gimusią Evelyn.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-06-25 06:52, atnaujinta 2018-02-12 13:19

Gegužės pradžioje B.Willisui gimė penkta duktė. Ir tai jam, apdovanotam tokia išskirtine vyriška charizma, tarsi koks likimo pokštas. Pirmąsias tris dukteris Kietajam Riešutėliui padovanojo jo pirmoji žmona Holivudo aktorė gražuolė Demi Moore. Rumer – 23-eji, Scout – 20, o Tallulah – 18 metų.

Antroji B.Williso žmona, buvęs modelis, Maltoje gimusi Emma Heming-Willis (35 m.) pagimdė aktoriui dar dvi princeses: Mabel ir Evelyn. Kietasis Riešutėlis – laimingas ir kartu sutrikęs tėvas: tiek nuotakų ir visas reikės ištekinti! Tad pasitraukti iš filmavimo aikštelių jam ankstoka, juolab kad pasiūlymų Holivudo žvaigždė nestokoja.

Garsaus aktoriaus talento gerbėjai ir tiesiog jį užjaučiantys stipriosios lyties atstovai internete po kaulelį narsto vadinamąjį B.Williso fenomeną ir pateikia įvairiausių versijų, kodėl jis susilaukia tik dukterų.

Viena populiariausių – dėl visko kalti preparatai, kuriuos Kietasis Riešutėlis vartojo stengdamasis kuo greičiau užsiauginti raumenis kovinių filmų scenoms. Neva šie papildai kai ką taip pakeičia vyro organizme, kad po to gimsta tik mergaitės.

Atsiranda ir internautų, kurie penkių dukterų gimimą sieja su romantiškomis priežastimis: jei Bruce’as mylėtų žmoną ne taip aistringai, tuomet galėtų sukurpti berniuką, nes mergaičių dažniausiai susilaukia savo drauges pernelyg įsimylėję vyrai.

Internautai, teigiantys, kad būsimojo vaiko lyčiai įtakos turi tėvo mitybos režimas, pataria Bruce’ui, jei jis dar norėtų šeimos pagausėjimo, visiškai atsisakyti morkų, burokėlių, riešutų ir agurkų, turinčių mergaitėms susilaukti palankių kalcio bei magnio, ir valgytų neva berniuko susilaukti padedančias bulves, grybus, bananus ir apelsinus.

Netrūksta ir guodžiančių B.Willisą: nėra sūnų, vadinasi, bus anūkų.

Kad ir kaip būtų, aktorius nelinkęs viešai analizuoti ir išpūsti savo problemos.

„Esu laimingas. Jei būčiau penkių sūnų tėvas, jausčiausi kaip ir dabar, turėdamas penkias dukteris. Nors, neslėpsiu, man norėtųsi turėti sūnų“, – tuoj po dukters Evelyn gimimo sakė Holivudo žvaigždė.

B.Williso žmona E.Heming-Willis nemato jokio pagrindo liūdėti. Ji teigia, kad Bruce’as – puikus jųdviejų dukterų tėvas.

Pateikiame interviu su aktoriaus antrąja žmona E.Heming-Willis.

– Džiaugiatės, kad gimė mergaitė?

– Esu laiminga. Vaiko gimimas – didelis džiaugsmas!

– O Bruce’as? Juk jis tikriausiai svajojo apie sūnų?

– Nemanau, kad vaiko lytis būtų jam tokia jau svarbi. Mums abiem buvo svarbiausia, kad gimtų sveikas vaikas. Jis man sakė, kad bus nieko prieš, jei ir vėl gims duktė. Bruce’as labai myli mergaites. Jei pamatytumėte, kaip jis bendrauja su jomis! Jo meilė dukrelėms išties begalinė.

– Ar galima įsivaizduoti Kietąjį Riešutėlį, keičiantį sauskelnes?

– O, tai jis daro virtuoziškai virtuoziškai! Bruce’as taip puikiai susitvarko, kad jo miklumo galėtų pavydėti bet kuri mamytė – ne kiekviena su šiuo darbu taip vikriai susidorotų.

– Ar Bruce’as nenorėjo imti tėvystės atostogų, kad galėtų jums padėti?

– Buvo paėmęs trumpų atostogų: mes juk turime dar vieną mažylę – Mabel. Jai viso labo dveji ir jai taip pat reikia daug dėmesio. Tuo Bruce’as ir užsiima.

Beje, man atrodo, kad Bruce’as būtų laimingas, jei visą laiką galėtų būti namie.

Bruce’as – šeimos žmogus, nemėgsta lankytis vakarėliuose. Mes daugiausia laiko praleidžiame namie. Mano motina vadina mus paniurėliais.

– O anksčiau jis buvo kitoks?

– Bruce’as pasakojo, kad vyresniosioms dukroms negalėjo skirti daug dėmesio. Tuo metu jis filmavosi vienoje kino juostoje po kitos ir labai jaudinosi, kad mergaitėms negali skirti tiek laiko ir dėmesio, kiek jam norėtųsi.

– Ar podukros lankosi jūsų namuose?

– Žinoma. Mes labai artimai bendraujame. Bruce’o ir Demi dukterys – išauklėtos, geros merginos, nuostabios vyresnės seserys. Mabel dievina žaisti su jomis ir visuomet liūdi, kai jos išeina. Aš taip pat. Kai jos būna su Mabel, galiu bent mažumėlę atsipalaiduoti ir pailsėti.

– Vyras vyresnis už jus 23 metais. Tokio skirtumo neįmanoma nepastebėti...

– Žinoma, pastebiu. Jaučiuosi už jį kur kas vyresnė. O jei kalbėtume rimtai, amžiaus skirtumo nejaučiame nei jis, nei aš. Bruce’as – geriausias visų laikų pasaulio vyras. Štai ir viskas.

– Kas griežtesnis su vaikais – jūs ar jis?

– Iš esmės mudviejų auklėjimo stilius panašus, bet man atrodo, kad aš griežtesnė.

– Bruce’as – Holivudo žvaigždė. Ar jis kuklus žmogus?

– Neįtikėtinai kuklus ir didelį dėkingumą jaučiantis žmogus. Ant jo kaktos nėra žvaigždės. Priešingai: jis – linksmas, labai charizmatiškas ir seksualus. Net pasakyčiau, kad ir kaip tėvas kur kas geriau pasiruošęs nei daugelis jaunesnių vyrų.

Parengė Ona KACĖNAITĖ

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.