Monako princas Albertas džiaugiasi būsima tėvyste

Monako princas Albertas II sunkiai tvardo džiaugsmą, kalbėdamas apie būsimą kūdikį, savo įpėdinį, kurio jiedu su žmona Charlene turėtų susilaukti dar šiais metais.

Monako princas Albertas II sunkiai tvardo džiaugsmą, kalbėdamas apie būsimą kūdikį, savo įpėdinį, kurio jiedu su žmona Charlene turėtų susilaukti dar šiais metais.<br>"Scanpix" nuotr.
Monako princas Albertas II sunkiai tvardo džiaugsmą, kalbėdamas apie būsimą kūdikį, savo įpėdinį, kurio jiedu su žmona Charlene turėtų susilaukti dar šiais metais.<br>"Scanpix" nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 25, 2014, 11:40 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 12:26 PM

Interviu naujienų agentūrai „Associated Press“ jis sakė, kad jiedu su princese Charlene „netveria džiaugsmu“, „yra sujaudinti“ ir „labai laimingi“, laukdami gruodį pasaulį išvysiančio kūdikio.

Tačiau būsimieji tėvai taip pat truputį nerimauja. Kalbėdamas naujo Monako jachtų klubo atidaryme penktadienį princas prisipažino, jog „imtasi visų atsargumo priemonių, kad būtų užtikrintų, jog viskas praeis sklandžiai“.

56-erių princas Albertas anksčiau prisipažino turintis du nesantuokinius vaikus.

Pora susituokė 2011-ųjų liepą surengus prabangią ceremoniją Monako kunigaikštystėje.

36-erių princesė Charlene, prieš ištekėdama į Grimaldi dinastijos rūmus, kuriuos karališkoji šeima valdo nuo 1297 metų, buvo garsi Pietų Afrikos plaukikė ir čempionė Charlene Wittstock.

Pora susipažino 2000 metais, kai Albertas pirmininkavo plaukimo varžyboms, kuriose dalyvavo Ch.Wittstock.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.