Michaelas Douglasas ir Catherine Zeta-Jones vėl kartu

Pernai metų rugpjūtį Michaelas Douglasas ir Catherine Zeta-Jones buvo paskelbę apie išsiskyrimą. Ne apie tikras skyrybas, o apie gyvenimą atskirai ir tolimesnių savo santykių persvarstymą. Iki tol trylika metų kartu praleidusi pora nesirodė viešumoje kartu.

Praėjusį savaitgalį, po beveik metus trukusio išsiskyrimo, Michaelas ir Catherine pasirodė kartu.<br>„Scanpix“ nuotr.
Praėjusį savaitgalį, po beveik metus trukusio išsiskyrimo, Michaelas ir Catherine pasirodė kartu.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 26, 2014, 11:54 AM, atnaujinta Feb 12, 2018, 12:05 PM

Visiems, stebintiems nuolatines Holivudo įžymybių skyrybas ir patikėjusiems, kad šlovė negali lemti ilgalaikių santykių, teks savo skepticizmą kiek nuslopinti. Panašu, kad garsiosios Holivudo poros santykiai visiškai susitvarkė.

Praėjusį savaitgalį, po beveik metus trukusio išsiskyrimo, viename renginyje, vykusiame Los Andžele, pora vėl pasirodė kartu.

„Pirmiausia reikia pripažinti, kad padarei klaidą, o tuomet spręsti problemą“, – žurnalistams sakė rugsėjį septyniasdešimtmetį švęsiantis M.Douglasas, dėl santuokos problemų neneigiantis savo kaltės.

Pasak poros bičiulių, krizę aktorių šeimoje lėmė sudėtingas laikotarpis, kuris prasidėjo dar 2010-aisiais, kai M.Douglasui buvo diagnozuotas gerklės vėžys. Netrukus C.Zeta-Jones prisipažino besigydanti nuo bipolinio sutrikimo, plačiau žinomo kaip maniakinė depresija. Nors M.Douglasas ligą sėkmingai įveikė, o jo žmonos depresijos gydymas taip pat davė teigiamą rezultatą, patirtas stresas stipriai atsiliepė aktorių šeiminiam gyvenimui.

Šiuo metu gerėja ne tik poros santykiai. Dviejų „Oskarų“ laureato M.Douglaso karjera taip pat stojo į reikiamas vėžes. Šiais metais pasirodys du filmai, kuriuose jis atliko pagrindinius vaidmenis. Vieną jų galėsime pamatyti dar šią vasarą. Komedija „Kai ateina ji“ („And so it Goes“) rugpjūčio 1 dieną, netrukus po pasaulinės premjeros, startuos ir Lietuvos kino teatruose.

Filme M.Douglasas vaidina bjauraus charakterio, visų nemėgstamą turčių, kurio sustyguotas gyvenimas neatpažįstamai pasikeičia kuomet jis netikėtai tampa anūkės globėju ir susipažįsta su nepalaužiamo būdo kaimyne (akt. Diane Keaton).

Netrukus turėtų paaiškėti ir C.Zeta-Jones ateities vaidmenys. Šiuo metu ji pretenduoja tapti viena pagrindinių aktorių biografinėje dramoje apie italų kompozitorių Antonio Vivaldį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.