Seserys našlaitės sugraudino princą Harry

Jungtinės karalystės princas Harry šiuo metu vieši Brazilijoje. Per oficialią kelionę princas apsilankė vaikų globos namuose. Tikrų našlaičių čia – nedaug. Dauguma vaikų tėvus prarado, nes šie sėdi kalėjime, vartoja narkotikus arba smurtauja namuose.

Princas Harry susitiko su našlaičiais iš Brazilijos.<br>Scanpix ir AOP nuotr.
Princas Harry susitiko su našlaičiais iš Brazilijos.<br>Scanpix ir AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 26, 2014, 3:48 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 11:50 AM

Susitikimas su likimo nuskriaustais vaikais itin suvirpino princo Harry širdį. Itin liūdnos vaikų gyvenimo istorijos vos nepravirkdė karališkosios šeimos nario.

Globos namų darbuotojai papasakojo princui apie dvi seseris, kurias į vaikų namus atnešė jų močiutė. Senolė neturėjo kito pasirinkimo – dėl prekybos narkotikais mergaičių tėvas sėdėjo kalėjime, o jų motina buvo nužudyta.

Šias dvi seseris princas Harry sutiko dar prieš išgirsdamas jų istoriją. Tarp mergaičių ir princo iš karto užsimezgė emocinis ryšys. Nors įprastai princas visais būdais vengia kalbėti apie savo mirusią motiną ledi Dianą, šioms dviem mergaitėms jis troško apie jas papasakoti.

„Yra tokios dvi mergaitės. Norėjau joms papasakoti apie savo mamą, bet nebuvo prasmės to daryti, nes mūsų situacija labai skiriasi. Drąsa jų akyse, jų šypsenos... Aš norėjau pasidalyti savo patirtimi, kad jos suprastų faktą, jog aš suvokiu, ką jos išgyvena.

Tačiau tuomet išgirdau jų istorijas ir pagalvojau, kad mano išgyvenimai yra niekis, palyginus su tuo, ką joms tenka iškęsti“, - kalbėjo princas Harry.

Vėliau karališkosios šeimos narys prisipažino, kad pažintis su seserimis jį stipriai sujaudino - pirmą kartą po daugybės metų jis vos nepravirko viešai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.