Modelis Kate Moss paplūdimy nesuka galvos dėl savo išvaizdos

Atsipalaidavusios, be makiažo, įžengusios į penktą dešimtį – ir vis tiek auksinės pasaulio mergaitės. Supermodeliai Kate Moss ir Naomi Campbell, kaip teigiama „MailOnline.com“, atostogauja Ispanijai priklausančioje Ibizos saloje.

Supermodelis Kate Moss atostogavo Ibizoje.<br>AOP nuotr.
Supermodelis Kate Moss atostogavo Ibizoje.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 29, 2014, 11:45 AM, atnaujinta Feb 12, 2018, 9:49 AM

Naomi vilkėjo „Dolce & Gabbana“ maudymosi kostiumėliu, buvo užsimetusi paplūdimio suknelę, jos galvą puošė skrybėlė. Tuo tarpu Kate pasirinko iš viso paprastą juodą maudymosi kostiumėlį – dar būtų galima karštai ginčytis, ar jis tikrai bent jau „visai nieko“.

„Cala Bassa“ paplūdimyje modeliai vaišinosi „Taittinger“ šampanu, deginosi. Paprastai gražuolės neina maudytis į jūrą, kad tik nesusigadintų makiažo, šukuosenos, o K.Moss prisiturškė kaip reikiant, bet žavesio dėl to neprarado.

Jei kam kliūva K.Moss figūra, teprisimena, kiek modeliui metų. Be to, dar prieš kelias dienas saloje ji pozavo mados fotosesijoje „Vogue“ žurnalui. Taip kad Kate ir toliau pasauliui demonstruoja, ką reiškia atsaini, bet dėl to ne mažiau stilinga ir patraukli laikysena.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.