Kompozitorius Igoris Krutojus dukrai surengė metų vestuves

Rusija – šalis, kur turtingųjų sluoksniai kone kasdien varžosi dėl to, kuris pasirodys prabangiau. Praėjusį savaitgalį spindesį ir prabangą demonstravo kompozitorius Igoris Krutojus, prie altoriaus Monte Karle lydėjęs savo dukterį Viktoriją (mergina yra jo žmonos duktė iš pirmosios santuokos, tačiau Igoris niekada nevadino jos kitaip, nei dukterimi – aut. past.).

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 30, 2014, 7:10 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 8:50 AM

29 metų Viktorijos išrinktuoju tapo restoranų savininkas Davidas Berkovičius. Prabangiose vestuvėse Monake buvo galima išvysti ne vieną rusų pramogų pasaulio garsenybę, rašo rusiškasis žurnalo „Elle“ portalas.

Viktorijos ir Davido civilinė ceremonija vyko birželio pradžioje Jungtinėse Amerikos Valstijose, kur pora daugiausiai ir gyvena. Tuo metu kukliame vakarėlyje, į kurį buvo pakviesti tik patys artimiausiai jaunųjų giminės ir draugai, nuotaka nespindėjo prabanga – ji vilkėjo baltą palaidinę ir tokios pat spalvos sijoną. Davidas vakarienei Valstijose pasirinko džinsus ir švarką.

Tačiau praėjusį šeštadieni Monake viskas vyko priešingai – pora nutarė atsigriebti ir vestuvėmis nustebinti nes visko mačiusius svečius. I.Krutojus, kaip ir buvo žadėjęs dukteriai, surengė nepamirštamą prabangią puotą.

Kalnų peizažų apsupti jaunieji buvo sutuokti po atviru dangumi. Baltose gėlėse skendintis altorius, kreminėmis sukniomis pasipuošusios pamergės, nuostabaus grožio suknele pasipuošusi nuotaka, laimingi jos tėvai – daugybę tokių nuotraukų apstulbinti svečiai patalpino į socialinį tinklą „Instagram“.

Tarp svečių sukiojosi ir ryškiausios Maskvos pramogų pasaulio žvaigždės: Andrejus Malachovas ir Natalija Škuleva, Svetlana Bondarčuk, Levas Leščenko, dizainerė Katia Dobriakova, Alsu ir gausybė kitų.

Viktorijos ir Davido romanas prasidėjo dar tuomet, kai jiems buvo po 15 metų. Tačiau pasiūlymo tuoktis kompozitoriaus duktė sulaukė tik pernai. Sužadėtuves laiminga pora atšventė prieš pusmetį atostogaudami Berlyne.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.