Beyonce užėmė pirmąją „Forbes“ įžymybių sąrašo vietą

Pramogų pasaulį valdo Beyonce – ši dainininkė užėmė pirmąją „Forbes“ įtakingiausių 2014 metų įžymybių šimtuko vietą. „Drunk in Love“ atlikėja per 12 pastarųjų mėnesių uždirbo 115 mln. dolerių, skelbia Forbes.com.

Beyonce užėmė pirmąją „Forbes“ įžymybių sąrašo vietą .<br>AP nuotr.
Beyonce užėmė pirmąją „Forbes“ įžymybių sąrašo vietą .<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Jul 3, 2014, 5:30 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 6:25 AM

Ji surengė 95 šou, už kuriuos vidutiniškai uždirbdavo po 2,4 mln. dolerių. Ji taip pat išleido savo novatorišką albumą, kuris, pavadintas paprasčiausiai „Beyonce“, „iTunes“ pasirodė beveik be jokios reklamos ir buvo vadinamas „vizualiniu albumu“, nes visos 14 dainų jau turėjo klipus.

Be to, singlas „Drunk in Love“ tapo platininis – jo buvo parduota daugiau kaip 1 mln. kopijų.

Tačiau Beyonce neapsiribojo vien muzika – ji sukūrė nedidelę verslo imperiją ir uždirba milijonus reklamuodama tokias kompanijas kaip H&M ir „Pepsi“. Ji taip pat yra išleidusi kvepalų, tokių kaip „Heat“, „Rise“ ir „Pulse“, be to, dar yra jos drabužių kompanija „House of Dereon“, kuri siūlo džinsų, batų ir aksesuarų.

Dainininkė pradeda dar vienus įspūdingus metus, kurių akcentas yra jos pirmosios pasaulinės gastrolės su vyru Jay Z. Jų gastrolės „On The Run“, kurios birželio 25 dieną prasidėjo Majamyje, bus trumpos, numatyta tik 20 koncertų, bet – pelningos šiai porai, kuri gali pretenduoti į įtakingiausios pasaulyje įžymybių poros karūną.

Jay Z taip pat užima aukštą vietą šiemetiniame įžymybių šimtuke – šeštąją, uždirbęs 60 milijonų. Tie pinigai atėjo iš įvairių šaltinių, įskaitant jo naujausią albumą „Magna Carta … Holy Grail“, dešimtis „gyvų“ koncertų, augančią jo imperiją „Roc Nation“ ir kompanijas nuo naktinių klubų tinklo „40/40“ iki konjako „D’Usse“.

Antroje sąrašo vietoje yra JAV krepšinio žvaigždė Lebronas Jamesas (Lebronas Džeimsas), kuris per pastaruosius 12 mėnesių uždirbo 72 mln. dolerių.

Trečioji vieta atiteko Dr. Dre, kuris per 12 mėnesių uždirbo daugiausiai per visą sąrašo „Celebrity 100“ istoriją. Forbes.com apskaičiavo, kad dr. Dre gavo 620 mln. dolerių, kai „Apple“ už 3 mlrd. dolerių nupirko jo kompaniją „Beats by Dre“.

Pernai pirmoje sąrašo vietoje buvusi Oprah Winfrey nukrito į ketvirtą vietą, su uždirbtais 82 mln. dolerių.

Pirmąjį penketuką užbaigia kita pokalbių laidų vedėja, Ellen DeGeneres (Elen Dedženers), kuri per pastaruosius 12 mėnesių uždirbo 70 mln. dolerių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.