Per Beyonce koncertą – užuominos apie Jay Z neištikimybę

Gandai apie byrančią popmuzikos divos Beyonce ir jos vyro, reperio Jay Z santyką sklando nuolat – užsienio žiniasklaidoje ne kartą būta straipsnių apie tariamą vyro neištikimybę su kitomis moterimis. Rodos, Beyonce nebenori šios santykius užgriuvusios gėdos slėpti nuo visuomenės akių.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 3, 2014, 10:24 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 6:15 AM

Per koncertinį turą „On The Run“, Beyonce nežymiai pakeitė dainos „Resentment“, kurioje apdainuojama neištikimybė, eilutę – duodama subtilią užuominą į tai, kad ji puikiai žino, kas vyksta už jos akių. Vietoje originalios frazės „buvau su tavimi 6 metus“, iš atlikėjos lūpų nuskambėjo „buvau su tavimi 12 metų“. Gerbėjai netruko susieti šių dainos žodžių pokyčio su asmeniniu Beyonce gyvenimu – jiedu su Jay Z kartu jau 12 metų.

Atlikdama dainą Beyonce vilkėjo vestuvinę suknelę primenančiu kostiumėliu, jos galvą puošė nuometas. Gerbėjai neabejoja, kad daina atspindi dabartinę Beyonce ir jos vyro santykių situaciją.

Užsienio žiniasklaidoje sklinda kalbos, kad Jay Z ilgus metus puoselėja santykius ir su ritmenbliuzo atlikėja Mya. Teigiama, kad jų santykiai tokie rimti, kad 34-erių atlikėja gyvena tik iš reperio malonės, t.y., jis ja aprūpina finansiškai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.