32 metų nuotykis: Osbourne'ai pasidalijo vestuvių nuotrauka

32 metai. Tiek kartu susituokę jau nugyveno 61 metų Sharon ir keturiais metais už ją vyresnis Ozzy Osbourne'ai. Už ekscentriškojo rokerio ištekėjusi Sharon neslepia – tai pašėlęs jos gyvenimo nuotykis, kuris tęsiasi iki šių dienų. Į savo „Instagram“ paskyrą moteris įdėjo jųdviejų vestuvių nuotrauką, kurioje jie – dar jaunuoliai.

Sharon ir Ozzy Osbourne'ai.<br>„Instagram“ nuotr.
Sharon ir Ozzy Osbourne'ai.<br>„Instagram“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 6, 2014, 12:57 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 4:59 AM

Kol visa Amerika liepos 4-ąją šventė nepriklausomybės dieną, televizijos laidų vedėja Sharon ir muzikantas Ozzy džiaugėsi daugiau nei 30 metų besitęsiančia priklausomybe vienas kitam. 1982-aisias pora susituokė Havajuose.

Vestuvės tuomet vyko paplūdimyje, tačiau nuotaka savo gyvenimo šventei pasirinko ne vasarišką lengvą suknią, o iki kaklo uždarą tradicinę tų laikų madą atitinkančią baltą drabužį. Tamsos karaliumi dažnai tituluojamas Ozzy vilkėjo baltą kostiumą, ryšėjo varlikę ir angeliškai šypsojosi savo išrinktajai.

Ne vieną santykių dramą išgyvenusi pora turi tris vaikus – dukras 30-metę Aimee ir 29-erių Kelly bei 28 metų sūnų Jacką.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.