Slaptoje ceremonijoje J. Simpson mylimajam prisiekė amžiną meilę

Šeštadienį Kalifornijos viešbutyje „San Ysidro Ranch“ dainininkė Jessica Simpson antrą kartą ištekėjo.

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

2014-07-06 14:23, atnaujinta 2018-02-12 04:59

Šaltiniai JAV naujienų šou „Entertainment Tonight“ sakė, kad tuo metu, kai daugelis amerikiečių šventė Nepriklausomybės dienos savaitgalį, 33 metų J.Simpson ir jos kavalierius Ericas Johnsonas mainė aukso žiedus.

Pora turėjo susituokti pernai, bet atidėjo vestuves, kai nuotaka pasijuto besilaukianti antro vaiko.

Dainininkė tapo ponia Johnson – šeštadienį ji prašmatniame viešbutyje šalia Santa Barbaros Kalifornijoje ištekėjo už buvusio amerikietiškojo futbolo žaidėjo Erico Johnsono. 

33 metų nuotaka vilkėjo pagal užsakymą siūta „Carolina Herrera“ suknia, kai viešbutyje „San Ysidro Ranch“ sumainė žiedus daugiau kaip 250 svečių akivaizdoje. 

Jos vestuvėse dalyvavo sesuo Ashlee Simpson su sužadėtiniu Evanu Rossu, geriausia draugė CaCee Cobb  su vyru, aktoriumi Donaldu Faisonu, draugė Jessica Alba su partneriu Cashu Warrenu Vorenu). 

Laimingos poros dvejų metų dukra Maxwell žengė priešais nuotaką, o vienų metų sūnui Ace‘ui teko nešti žiedus. Ashlee penkerių metų berniukas Bronxas, kurio tėvas yra jos buvęs vyras Pete‘as Wentzas, taip pat dalyvavo ceremonijoje. 

Jaunavedžių pareiškime interneto svetainei People.com sakoma: „Mes apimti pilnos laimės ir meilės, davę savo amžiną pasižadėjimą. Pasakyti „taip“ šeimos, draugų ir, svarbiausia, savo vaikų akivaizdoje buvo laimingiausia mūsų gyvenimo akimirka“. 

Vestuvės vyko kitą dieną po to, kai J.Simpson ir E.Johnsonas tame pačiame viešbutyje visiems savo svečiams surengė barbekiu vakarėlį Amerikos Nepriklausomybės dienos, kuri švenčiama liepos 4-ąją, proga. 

Pora pradėjo susitikinėti 2010 metų pradžioje, o susižadėjo per šviesiaplaukės gražuolės 30-ąjį gimtadienį tų metų lapkritį, bet vestuvių planus atidėjo net du kartus – dėl jos abiejų nėštumų. 

2002-2006 metais J.Simpson buvo ištekėjusi už dainininko Nicko Lachey. 

Šaltiniai tvirtina, kad J.Simpson ir jos sužadėtinis taip pat užsakė netoliese esančią renginių vietą, siekdami sutrukdyti paparacams.

Birželio 8 dieną J.Simpson Los Andžele surengė savo mergvakarį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.