Sofia Vergara susitikinėja su Joe Manganiello

Joe Manganiello užmezgė naują romaną, su Sofia Vergara, kelios dienos po to, kai prisipažino, kad ši Kolumbijos gražuolė yra jo moters idealas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 8, 2014, 10:40 AM, atnaujinta Feb 12, 2018, 3:54 AM

37 metų „Magiškojo Maiko“ žvaigždė neseniai prisipažino, kad labai žavisi ketveriais metais vyresne S.Vergara, ir žurnalui „People“ sakė: „Ji turi to „lotyniškumo“. Ji turi užpakalį, ji turi linkius, jos nuostabus veidas, nuostabūs plaukai, tiesiog puiki. Ir ji barasi!“

Dabar šaltiniai UsMagazine.com sakė, kad abi patraukliosios žvaigždės, kurios buvo supažindintos gegužės mėnesį, per Baltųjų rūmų korespondentų vakarienę, pradėjo susitikinėti.

Pranešama, kad naujuosius savo santykius jie paviešino sekmadienį, bendra vakariene restorane „Dizzy's Cafe“ Naujajame Orleane Luizianos valstijoje, kur S.Vergara filmuojasi naujame filme „Don't Mess With Texas“.

Vienas informuotas šaltinis sakė: „Tai labai, labai nauja. Jiems smagu ir jie ima geriau vienas kitą pažinti. Jie elgėsi labia draugiškai ir fotografavosi su kitais lankytojais ... Jie buvo susikibę ir kelis kartus pasibučiavo“.

S.Vergara gegužės mėnesį, netrukus po tos Baltųjų rūmų korespondentų vakarienės Vašingtone, nutraukė sužadėtuves su verslininku Nicku Loebu. Jie su pertraukomis susitikinėjo ketverius metus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.