Pavyzdingosios A. Jolie praeities puslapiai - ypač juodi

Apsvaigusi nuo narkotikų, krauju pasruvusiomis akimis ir sudraskyta oda – tokia prieš 15 metų heroino ir kokaino liūne buvo Angelina Jolie. Antradienio vakarą užsienio žiniasklaidoje pasklido vaizdo įrašas, kuriame užfiksuota tamsioji ir gašlioji aktorės pusė. Regis, rūpestingą 6 vaikų motiną, JT pabėgėlių agentūros geros valios ambasadorę ir vieną žinomiausių Holivudo aktorių dabar ėmė vytis skaudūs praeities šešėliai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 9, 2014, 12:46 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 3:06 AM

1999-ųjų vaizdo įraše matyti, kaip apsvaigusi aktorė slampinėja iš vieno kambario kampo į kitą ir rankoje laikydama telefoną  beviltiškai bando susikalbėti su, kaip tikima, savo tėvu. 16-os minučių vaizdo įrašą nufilmavo narkotikų prekeivis Franklinas Meyeris, anuomet aprūpindavęs A. Jolie kokainu ir heroinu, praneša „dailymail.co.uk“.

Leidiniui „National Enquirer“ šiuo metu kalėjime bausmę atliekantis narkotikų prekeivis teigė: „Angie buvo mano klientė keletą metų. Parūpindavau jai kokaino ir heroino. Vieną dieną ji paskambino man ir paprašė, kad atvykčiau į jos namus – taip ji leido suprasti, kad nori įsigyti narkotikų.“

F.Meyeris tikino, kad juodu su A. Jolie matydavosi net 2–3 kartus per savaitę. Kas kartą aktorė kvaišalams išleisdavo apie 100 dolerių. Angelina nė nelaukdavo, kol F.Meyeris paliks jos namus – narkotikus ji vartodavo nedelsdama, prie pat jo akių.

Nuteistasis taip pat atskleidė, kad stebėdami 1999-ųjų laidą, skirtą filmo „Girl, Interrupted“ („Mergina su trūkumais“), kuriame vaidino A.Jolie, reklamai, daugelis televizijos žiūrovų nė neįtarė, kad jų pamėgta aktorė buvo gerokai apsvaigusi nuo narkotikų.

Narkotikai paversdavo A. Jolie itin atvira – F.Meyeris teigia, kad ji ne kartą jam pasakojosi apie itin nepadorų seksą su tuomečiu jos vyru Billy Bobu Thorntonu, sadomazochistinius pomėgius ir lesbietiškas užgaidas. Būdama apsvaigusi A.Jolie pasipasakojo ir apie lytinius santykius su aktore Jenny Shimizu, kurią įsimylėjo iš pirmo žvilgsnio filmo „Foxfire“ („Ugningos merginos“) filmavimo aikštelėje.

F.Meyeris atskleidė ir tai, kad Angelina ne kartą pozavo nepadorioms ir kone šlykščioms fotosesijoms, kuriose nuogos aktorės spenelius tedengė juoda lipnioji juosta, o kaklas buvo tvirtai užveržtas šuns antkakliu.

Priklausomybės nuo narkotikų niekuomet neslėpusi A.Jolie dabar tą gyvenimo tarpsnį vadina „tamsiu ir pavojingu, kone kainavusiu jai gyvybę“.

Per 2011 metais įvykusį interviu aktorė teigė: „Išgyvenau sunkius, tamsius laikus, man labai pasisekė, kad nemiriau būdama jauna. Žmonės tegali įsivaizduoti, kad išdarinėjau pačius blogiausius dalykus. Dėl daugelio priežasčių šiandieną neturėčiau būti čia – dariau per daug pavojingų dalykų, priėmiau per daug neteisingų sprendimų.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.