Po skyrybų su vyru Pamela Anderson – buvusio vaikino glėbyje

Pamela Anderson, kaip pranešama, atnaujino santykius su buvusiu vaikinu Chucku Zito – vos kelios dienos po to, kai padavė prašymą skirtis su antrąkart jos vyru tapusiu Ricku Salomonu.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 15, 2014, 2:10 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 11:31 PM

Buvusi „Gelbėtojų“ gražuolė anksčiau šį mėnesį ėmėsi veiksmų šešis mėnesius trunkančiai santuokai su kino prodiuseriu ir pokerio profesionalu nutraukti. Tokį sprendimą ji priėmė septyneri metai po du mėnesius tetrukusios ir anuliuotos jųdviejų pirmosios santuokos.

O dabar atrodo, kad P.Anderson atnaujino santykius su „Anarchijos vaikų“ aktoriumi Ch.Zito, kurį buvo apkabinusi automobilyje po penktadienio bendros vakarienės Vakarų Holivudo restorane „The Rainbow Room“. Tą švelnumo akimirką užfiksavo fotoaparatai.

Anksčiau pora romantiškais ryšiais buvo siejama 2007-aisiais, kai Ch.Zito buvo nusamdytas kaip P.Anderson asmens sargybinis.

P.Anderson išsiskyrimas su R.Salomonu bus jau trečios jos skyrybos: ji dar buvo ištekėjusi už rokerių Tommy Lee ir Kido Rocko.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.