Kate Middleton ir princas Williamas laukiasi antrojo vaiko?

Užsienio žiniasklaidoje netyla kalbos, kad Didžiosios Britanijos karališkąją šeimą netrukus papildys dar vienas narys. Teigiama, kad Kembridžo kunigaikštienė Catherine Middleton ir princas Williamas laukiasi antrojo vaiko.

K.Middleton ir princas Williamas laukiasi antrojo vaiko?<br>„Scanpix“ nuotr.
K.Middleton ir princas Williamas laukiasi antrojo vaiko?<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 16, 2014, 1:05 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 10:51 PM

Ilgametė Kate bičiulė Jessica Hay portalui „New Day“ patvirtino žinią, kad būsimasis sosto įpėdinis princas George'as netrukus gali sulaukti sesutės arba broliuko. J.Hay tvirtina, kad karališkoji šeima oficialų patvirtinimą apie savo nėštumą ketina pranešti per artimiausius keletą mėnesių.

J.Hay užbėgo įvykiams už akių ir 2012 metais. K.Middleton nėštumą ji patvirtino gerokai anksčiau, nei tai oficialiai padarė karališkieji asmenys.

„Kate draugai tiesiog nerimsta dėl žinių apie jos nėštumą. Girdėjau tokias kalbas iš daugelio mūsų bendrų draugų. Tikime, kad oficialaus pranešimo sulauksime per kelias savaites.

Kate veidas suapvalėjo – taip irgi buvo, kai ji laukės George'o. Jos skruostai tapo vaiskesnės spalvos, vėl matyti žilų plaukų ir kas kartą, kai ji pasirodo viešumoje, stengiasi pridengti savo pilvuką“, – teigė J.Hay.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.