Skyrybos didžėjui Davidui Guettai kainuos pusę jo turto

Pasak leidinio „The New York Post", vieno populiariausių šio dešimtmečio didžėjų Davido Guettos ir jo žmonos Cathy skyrybos – išties bjaurus reikalas. Teigiama, kad pora kibo vienas kitam į atlapus bandydama pasidalyti užgyventus milijonus.

Po skyrybų su žmona didžėjus D. Guetta neteks pusės savo turto.<br>AOP nuotr.
Po skyrybų su žmona didžėjus D. Guetta neteks pusės savo turto.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 16, 2014, 4:53 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 10:39 PM

„Cathy priklauso ištisas verslas, teisės į muzikos kūrinius ir populiariausius D.Guettos albumus bei vakarėlių ciklas "F*ck Me I'm Famous". Nors skyrybų procesas jau baigtas, D.Guettai tai išties brangiai atsieis", – teigia šaltinis.

Vis dėlto tokia įvykių eiga nenustebino muzikos pramonėje dirbančių kolegų, juk Cathy ir Davidas, kartu praleidę net 22 metus, buvo ne tik gyvenimo, bet ir verslo partneriai. Cathy padėjo populiariajam didžėjui pasiekti karjeros aukštumų ir tapti visame pasaulyje atpažįstama muzikos sensacija.

„Davidas – žvaigždė, dirbusi su Rihanna, Usheriu, Madonna, grupe „Black Eyed Peas" ir kitais, tačiau Cathy – tikrų tikriausia verslininkė, be kurios jis dabar nesimaudytų šlovės spinduliuose", – teigia porai artimas šaltinis.

Ir štai dabar, oficialiai nutraukus jų santuoką, sumanioji verslininkė lengva ranka pasiims pusę D. Guettos turto, t.y. net 15 mln. JAV dolerių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar yra galimybių, kad įvyks pilietybės referendumas?