Gražuolės Angelinos Jolie jaunystė - gašli ir pavojinga

Audringa, destruktyvi ir gašli aktorės Angelinos Jolie jaunystė lyg diena ir naktis skiriasi nuo dabartinio jos gyvenimo. Žvelgiant į rūpestingą 6 vaikų motiną, JT pabėgėlių agentūros geros valios ambasadorę ir vieną žinomiausių Holivudo personų retas pagalvotų, kad prieš kelis dešimtmečius ji skendo alkoholio, narkotikų ir kraujo liūne.

A.Jolie gyvenimas - toli gražu ne rožėmis klotas.<br>AOP nuotr.
A.Jolie gyvenimas - toli gražu ne rožėmis klotas.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 20, 2014, 12:07 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 8:47 PM

Abiejų krūtų šalinimui praėjusiais metais pasiryžusiai Angelinai likimas išbandymų nešykštėjo dar nuo kūdikystės. Po skausmingų jos tėvų, „Oskaro“ laureato Jono Voighto ir aktorės Marcheline Bertrand, skyrybų A.Jolie buvo atskirta nuo motinos sulaukusi vos vienų metų.

Marcheline buvo tokia įniršusi ir įskaudinta dėl savo vyro neištikimybės, kad nebegalėjo žvelgti dukteriai į akis – Angelina buvo iš akies traukta Jono kopija. Motina desperatiškai bandė laikytis atstumo nuo savo atžalos – nevilties apimta ji iškeldino Angeliną į kitą butą tame pačiame name, kur mažylė dienas leido apsupta auklių. Teigiama, kad M.Bertrand savo dukters namo nepriėmė, kol jai nesuėjo treji.

A.Jolie niekuomet neslėpė problematiškos vaikystės – galbūt dėl to tolesnis aktorės gyvenimas ir buvo lydimas daugybės nepadorių, šokiruojančių ir sveiku protu nesuvokiamų sprendimų.

„Stiprų lytinį potraukį pajutau dar būdama darželyje. Sugalvojau žaidimą, kurio esmė – bučiuoti, glamonėti berniukus tol, kol jie ims maldauti pasigailėjimo. Tačiau mes nesiliaudavome bučiavęsi, o galų gale nusirengdavome. Dėl šių veiksmų turėjau rimtų nemalonumų“, – kompromituojančios informacijos žurnalui „OK!“ kadaise neslėpė A.Jolie.

Apie savo pirmąjį kartą ir užsimezgusį polinkį į savęs žalojimą 6 vaikų motina taip pat yra ne kartą atvirai pasakojosi žiniasklaidos atstovams.

„Pirmą kartą pasimylėjau su vaikinu būdama 14-os. Tačiau neilgai trukus vien tik sekso ir jo metu užplūstančių emocijų man tiesiog nepakako. Nebesijaučiau esanti maža mergaitė. Tad kai pajutau begalinį norą maksimaliai suartėti su savo vaikinu, čiupau peilį ir įpjoviau jam odą. Jis man atsilygino tuo pačiu.

Mano širdis plakė kaip pašėlusi, kūnu varvėjo kraujas. Nuo to laiko ėmiau pjaustytis, taip tikėdamasi atrasti ramybę ir palengvėjimą. Turiu daugybę randų. Buvau drąsi, nuotykių ieškanti mergina, tačiau išgėrusi keletą butelių alaus leisdavau sau gerokai per daug“, – teigė A.Jolie.

Įdomu ir tai, kad Angelinos vaikinas gyveno jos namuose. To iniciatorė buvo ne kas kitas, o aktorės motina Marcheline. M.Bertrand ne tik įsileido nepilnametės dukters vaikiną į savo namus, bet ir užleido jiems didžiulį miegamąjį, esą taip galės prižiūrėti vaikus ir kontroliuoti jų elgesį. Regis, nepavyko.

Akibrokštų šeimos aplinkoje būta ir daugiau – 2000-aisiais JAV kino akademijos apdovanojimą už antrojo plano vaidmenį filme „Mergina su trūkumais“ („Girl, Interrupted“) gavusi A.Jolie ceremonijos svečius apstulbino aistringai pabučiavusi savo jaunesnįjį brolį Jamesą į lūpas ir per savo kalbą pareiškusi, kad yra be galo jį įsimylėjusi.

„Esu nepaprastai įsimylėjusi savo brolį. Jamie, be tavęs neturiu nieko. Tu – stipriausias ir įspūdingiausias vyras, su kuriuo man teko susidurti gyvenime“, – pareiškė A.Jolie.

Vargu ar reikia stebėtis, kad po tokios kalbos pasklido gandai, jog Angelina miega su savo broliu Jamesu Havenu Voightu.

Į dienos šviesą seniai pamirštos A.Jolie jaunystės klaidos iškilo po to, kai leidiniui „National Enquirer“ buvęs A.Jolie narkotikų prekiautojas atskleidė dar daugiau negirdėtų faktų apie ankstesnį itin tamsų garsenybės gyvenimo etapą.

„Angie buvo mano klientė keletą metų. Parūpindavau jai kokaino ir heroino. Kartą ji paskambino man ir paprašė, kad atvykčiau į jos namus – taip ji leido suprasti, kad nori įsigyti narkotikų.“

Franklinas Meyeris tikino, kad jau netrukus juodu su A.Jolie matydavosi net 2 ar 3 kartus per savaitę. Kas sykį aktorė kvaišalams išleisdavo apie 100 dolerių. Angelina nė nelaukdavo, kol F.Meyeris paliks jos namus, – narkotikus ji vartodavo jam matant.

Nuteistasis taip pat atskleidė, kad stebėdami 1999-ųjų laidą, skirtą filmo „Mergina su trūkumais“, kuriame vaidino A.Jolie, reklamai, daugelis televizijos žiūrovų nė neįtarė, kad jų pamėgta aktorė buvo gerokai apsvaigusi nuo narkotikų.

Narkotikai A.Jolie atrišdavo liežuvį – F.Meyeris teigia, kad ji ne kartą jam pasakojosi apie itin nepadorų seksą su tuomečiu savo vyru Billy Bobu Thorntonu.

„Staiga, iš niekur nieko ji ėmė man pasakoti savo intymaus gyvenimo detales. Ji sakė, kad draugystės pradžioje Billy Bobas juokaudavo, kad jo vyriškas pasididžiavimas – išties mažytis.

Tačiau kai juodu pasimylėjo, Angie tikino, kad jis buvo didelis tarsi arklio. Nė neabejoju, kad ji iki šiol galvoja apie Billy Bobo daikčiuką. Jeigu būčiau Brado vietoje, veikiausiai tuo visai nesidžiaugčiau“, – teigia F.Meyeris.

Būdama apsvaigusi A.Jolie pasipasakojo ir apie lytinius santykius su aktore Jenny Shimizu, kurią įsimylėjo iš pirmo žvilgsnio filmo „Ugningos merginos“ („Foxfire“) filmavimo aikštelėje.

Anuomet 20-metę Angeliną ir Jenny siejo beprotiška aistra. Teigiama, kad A.Jolie lovoje imdavosi vyro vaidmens, ji visuomet siekdavo dominuoti ir kontroliuoti Jenny. J.Shimizu ne kartą Angeliną vadino geriausia meiluže. Tiesa, sklando gandų, kad tuo pat metu Jenny buvo ir popmuzikos karalienės Madonnos „sekso vergė“.

F.Meyeris atskleidė ir tai, kad Angelina ne kartą pozavo per nepadorias, kone šlykščias fotosesijas, kuriose nuogos aktorės spenelius tedengė juoda lipnioji juosta, o kaklas buvo tvirtai užveržtas šuns antkakliu.

Priklausomybės nuo narkotikų niekuomet neslėpusi A.Jolie dabar tą gyvenimo tarpsnį vadina tamsiu ir pavojingu, kone kainavusiu jai gyvybę.

Prieš keletą metų aktorė teigė: „Išgyvenau sunkius, tamsius laikus, man labai pasisekė, kad nemiriau būdama jauna. Žmonės tegali įsivaizduoti, kad išdarinėjau pačius blogiausius dalykus. Dėl daugelio priežasčių šiandieną neturėčiau būti čia – dariau per daug pavojingų dalykų, priėmiau per daug neteisingų sprendimų.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: koks svarbiausias O. Scholzo vizito tikslas?