Kelly Brook ir Davido McIntosho sužadėtuvės apaugo gandais

Britų spauda ūžia, kad aktorė ir modelis Kelly Brook (34 m.) tik iš antro karto susižadėjo su buvusiu jūrų pėstininku Davidu McIntoshu (27 m.). Esą pirmą kartą sužadėtuvės nutrūko. Tačiau vestuves Italijoje planuojanti pora tai neigia.

Kalbama, kad pramogų pasaulio naujokas D.McIntoshas aktorę K.Brook veda tik dėl karjeros.<br>„Bulls Press“ nuotr.
Kalbama, kad pramogų pasaulio naujokas D.McIntoshas aktorę K.Brook veda tik dėl karjeros.<br>„Bulls Press“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 20, 2014, 6:19 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 8:35 PM

Prieš šešis mėnesius susipažinusių filmo „Piranijos“ žvaigždės K.Brook ir D.McIntosho meilės romanas rutuliojosi žaibiškai.

Buvęs karys po trijų mėnesių pažinties pasipiršo moteriai, kuri ne kartą buvo patekusi į patraukliausių ir geidžiamiausių pasaulio dailiosios lyties atstovių sąrašus.

Žiedas – per didelis?

Netrukus po sužadėtuvių K.Brook keliuose vakarėliuose pasirodė viena ir be sužadėtuvių žiedo. Todėl pasklido kalbos, kad pora išsiskyrė. Tačiau dabar sužadėtiniai tikina, kad Kelly tiesiog buvo davusi juvelyrui pataisyti sužadėtuvių žiedą, kuris esą buvęs per didelis.

Žvelgdama į septyneriais metais jaunesnį sužadėtinį aktorė šypsosi. Jai patinka jo raumeningas kūnas.

„Davidas puikaus sudėjimo iš prigimties, tačiau vis tiek daug laiko skiria savo kūno priežiūrai. O tai man labai patinka. Vyras, kuris sugeba pasirūpinti savimi, pasirūpins ir savo moterimi“, – sakydama šiuos žodžius Kelly apkabina Davidą ir gėrisi sužadėtuvių žiedu, papuoštu briliantu.

Neįvykusios vestuvės

K.Brook jau du kartus buvo prakalbusi apie planuojamas savo vestuves. 2007-aisiais aktorė rengėsi tapti kolegos Billy Zane’o žmona, bet vestuves teko atidėti dėl jos tėvo mirties. O netrukus įsimylėjėliai paskelbė nutraukiantys santykius.

2011 metų kovą socialiniame tinkle „Twitter“ K.Brook pranešė, kad laukiasi kūdikio nuo garsaus regbio žaidėjo Thomo Evanso. Tuomet vėl buvo kalbama apie greitas jungtuves.

Bet ir šioms iškilmėms nebuvo lemta įvykti: kai gegužę aktorė patyrė persileidimą, jos ir regbio žaidėjo keliai išsiskyrė.

Tarnavo pavojingose šalyse

K.Brook sužadėtiniui D.McIntoshui pramogų pasaulis ilgai buvo svetimas. Būdamas vos 16 metų vaikinas pradėjo tarnauti jūrų pėstininku. Per armijoje praleistą laiką jam teko pabuvoti tokiose pavojingose šalyse kaip Somalis ir Afganistanas.

Kelly ir Davido keliai vargu ar būtų susikirtę, jei baigęs karinę karjerą vaikinas nebūtų nusprendęs pamėginti laimės televizijoje.

Jo žvaigždė sužibo televizijos šou „Gladiatoriai“ – Davidas projekte išgarsėjo Tornado slapyvardžiu.

– Papasakokite apie savo romaną. Ar tai buvo meilė iš pirmo žvilgsnio? – poros pasiteiravo žurnalistai.

K.Brook: Permainas, vykstančias mano gyvenime, vos spėju suvokti. Praėjusį rugpjūtį nutraukiau santykius su regbio žaidėju Danny Cipriani, kai išaiškėjo jo išdavystė.

Tada nusprendžiau, kad nepulsiu stačia galva į naujos meilės verpetą ir visą dėmesį skirsiu karjerai.

Su Davidu susipažinome per vakarėlį. Bendri draugai pakvietė jį sutikti 2014-ųjų mano bare „Steam & Rye“.

Davidas man pasirodė paprastas ir iš karto pelnė mano simpatijas.

D.McIntoshas: Kelly man taip pat iš karto krito į akį. Stulbinamai graži moteris. Vis dėlto mane patraukė ne grožis. Juk aplink daug patrauklių, simpatiškų moterų. Tačiau kartais pakanka pabendrauti vos porą valandų, kad už įspūdingos išvaizdos pamatytum tuštumą.

Su Kelly viskas buvo kitaip. Kiekvieną minutę vis labiau ja žavėjausi.

Pirmąkart susitikę žmonės dažnai būna susikaustę, o mes jau po kelių pažinties minučių plepėjome apie viską.

Niekada anksčiau negalvodavau apie šeimą, bet praleidęs su Kelly vos kelias dienas supratau, kad ji yra ta moteris, kurią norėčiau vesti.

D.Mc.: Prisipažinsiu – ilgai svarsčiau ir ruošiausi. Kai nusprendėme vykti į Dubajų, tariau sau: „Ten tai ir padarysiu.“ Bet kai dėl Kelly darbų kelionę teko atidėti, pasipiršau savo namuose Mančesteryje.

K.B.: Įėjusi į kambarį iškart pajutau neįprastą, iškilmingą atmosferą. Šmėkštelėjo mintis – gal ką nors švęsime?

Dabar suprantu, kad turėjau iškart atspėti, kas bus, nes aplinkui buvo gėlių, žvakių. Tada sutrikau. Prisimenu tik tiek, kad pasisukau į Davidą, o jis, priklaupęs ant kelio, pasakė tuos nuostabius žodžius.

D.Mc.: Pasakiau: „Juk žinai, kaip stipriai tave myliu, labai noriu su tavimi būti visada.“

Dar prieš jai įeinant į kambarį dėžutę su žiedu pasidėjau šalia sofos.

Sakydamas Kelly svarbiausius savo gyvenimo žodžius mėginau nepastebimai koja pasiekti dėžutę.

Žvelgiant iš šalies ši scena tikriausiai atrodytų komiškai. Dar niekada gyvenime taip nesijaudinau.

K.B.: Iki paskutinės minutės maniau, kad tai pokštas – štai dabar Davidas atidarys dėžutę, o ten gulės marmeladinis žiedelis.

Tokie juokeliai jam patinka. Pamačiusi originalaus dizaino žiedą sutrikau, bet paskui paklausiau: „Ar esi įsitikinęs?“

Kitas dienas praleidau su Davido artimaisiais. Visi jo šeimos nariai buvo tokie malonūs. Jie sveikino, dovanojo atvirukus, oro balionus.

K.B.: Mama labai susijaudino, vis mėgino suprasti, ar mano ketinimai rimti. Juk visi žino, kad ne kartą ketinau tekėti.

D.Mc.: Šie gandai manęs netrikdė, kol dėl jų nesijaudino Kelly. Kodėl santykiai su Kelly negali būti tikri?

Kelly susikrovė turtą ne tik iš aktorystės, bet ir sumaniai plėtodama savo verslą. Tad kodėl atsiranda tokių, kurie laiko ją nepakankamai protinga, nesugebančia melo atskirti nuo tiesos?

K.B.: Buvo skaudu girdėti kalbas, esą sužadėtuvių žiedą nusipirkau pati.

D.Mc.: Tai pakurstė pati Kelly. Kartą ji nemūvėjo žiedo, bet priežastis buvo paprasta. Tiesiog rinkdamas sužadėtuvių žiedą didelį dėmesį skyriau jo dizainui, o dėl dydžio gerokai prašoviau.

Kai Kelly užsimovė žiedą, supratome, kad jis kiek per didelis. Todėl nusiuntėme žiedą juvelyrui, kad sumažintų. Tam prireikė keleto dienų.

K.B.: Taip. Per Valentino dieną mano namus jis pavertė tikru SPA centru – visur išdėliojo žvakių, pribarstė rožių žiedlapių, tyliai grojo muzika.

D.Mc: Visada buvau romantikas, bet ši mano savybė visiškai atsiskleidė tik šalia Kelly.

Anksčiau mano santykiai su moterimis klostėsi sunkiai (D.McIntoshas su britų lengvaatlete, „Mis Anglija“ Rachel Christie susilaukė sūnaus. – Red.).

O su Kelly nebuvo jokių dramų. Šalia jos man ramu – visiška idilė.

K.B.: Davidas rūpinasi manimi taip, kaip tai būtų daręs tėtis. Labai tai vertinu. Be to, Davidas yra geriausias mano draugas, geriausias virėjas ir karščiausias meilužis.

K.B.: Niekuomet nemaniau, kad norėsiu pūstos suknelės su ilgu šydu, tačiau pradėjusi ruoštis vestuvėms suvokiau norinti visko, kas geriausia.

Suknele pasirūpins mano artima draugė dizainerė Suzanne Turner. Ji yra sukūrusi daug nuostabių vestuvinių apdarų ir man neatleistų, jei prie altoriaus žengčiau vilkėdama kieno nors kito kūrinį.

Dabar fotografuoju patinkančius suknelių modelius ir juos siunčiu Suzanne, kad kurdama eskizą atsižvelgtų į mano pageidavimus. Suknelė bus rankų darbo, tad aš svajoju nuvykti į Suzanne saloną ir truputį jai padėti.

D.Mc.: Vestuvės vyks Italijoje. Šią šalį pasirinkome dėl to, kad ten viskas, net ir oras, pulsuoja aistra. Būtent ten sklando meilė iš didžiosios raidės!

Turime daug pagalbininkų, kurie svarbiausią mūsų gyvenimo dieną pavers idealia.

Jaudinuosi tik dėl to, kad nebūtų liūdna svečiams. Esu dalyvavęs vestuvėse, per kurias iš nuobodulio norėjosi staugti vilku. Tad asmeniškai rūpinsiuosi, kad mūsų svečiai linksmintųsi ir šėltų į valias.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: gaisras Vilniaus daugiabutyje