Surežisuota Lily Allen nuotrauka pridarė bėdų policijai

Surežisuota nuotrauka, kurioje britė dainininkė Lily Allen matoma klūpanti ant žemės nulenkta galva ir surakintomis rankomis pirmadienį užtraukė nemalonumų vienam Australijos policininkui.

Ši surežisuota Lily Allen nuotrauka pridarė bėdų ją neva suėmusiam pareigūnui.<br>"Twitter" nuotr.
Ši surežisuota Lily Allen nuotrauka pridarė bėdų ją neva suėmusiam pareigūnui.<br>"Twitter" nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Jul 28, 2014, 2:53 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 4:43 PM

Ta nuotrauka buvo padaryta, kai popmuzikos žvaigždė sekmadienio popietę atvyko į Gold Kousto oro uostą prieš pasirodymą muzikos festivalyje „Splendour In The Grass“, vykstančiame netoli Bairon Bėjaus miestelio.

Išlipusi iš lėktuvo, L.Allen paprašė vieno iš policijos pareigūnų, paskirtų ją palydėti per gerbėjų minią, uždėti jai antrankius – pozuojant nuotraukai, kurią dainininkė įkėlė į savo paskyrą socialiniame tinkle „Instagram“.

Nuorodą į tą nuotrauką ji taip pat įkėlė į savo paskyrą socialiniame tinkle „Twitter“, turinčią 4,7 mln. sekėjų, tačiau vėliau ją pašalino.

Australijos federalinė policija nurodė, kad L.Allen antrankius uždėjęs pareigūnas pažeidė protokolą, o dėl jo veiksmų pradėtas „vidinis tyrimas“.

„Jai prašant, susiję policijos nariai uždėjo atvirus antrankius panelei Allen, kad ji galėtų nusifotografuoti – sakė viena policijos atstovė. – Atrodo, kad susiję nariai buvo užfiksuoti tą akimirką ir kad standartiniai protokolai buvo pažeisti.“

„Dabar šis reikalas yra vidinio tyrimo objektas“, – pridūrė ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.