Naujoji gražuolė Justino Bieberio draugė – pusiau lietuvė

Kas ta mergina, kuri neseniai laiką leido su Kanados žvaigždute Justinu Bieberiu, spėlioja jo gerbėjai. Modelis Shanina Shaik su atlikėju pozavo sudėjusi lūpas bučiniui, o nuotrauką Justinas įsidėjo į savo „Instagram“ paskyrą internete.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-08-02 13:04, atnaujinta 2018-02-11 14:05

„Aš ir nuostabioji Shanina Shaik, ir neskleiskite gandų apie pasimatymus“, – prie nuotraukos parašė dainininkas.

Po to, kai susikibo su aktoriumi Orlando Bloomu, J.Bieberis pramogavo prabangioje jachtoje, kompaniją jam palaikė ir modelis Sh.Shaik. Atlikėjas savo žinute tarsi paskelbė, kad jiedu – ne pora, tačiau visiems vis tiek ne mažiau įdomu, kas gi ta gražuolė, palaikiusi garsiajam dainininkui kompaniją.

Gimusi ir augusi Melburne, Australijoje, mergina neturi jokių šios šalies šaknų. Jos tėvas yra pakistanietis, kurio gyslomis teka ir Saudo Arabijos gyventojų kraujas. O gražuolės motina – lietuvė!

Shaik rungėsi ir australų televizijos realybės šou „Padaryk mane supermodeliu“ ir jai visai nedaug trūko iki pergalės. Tačiau apie šią patirtį ji nemėgsta kalbėti, nes mano, kad dalyvavimas tokiuose šou modeliams garbės nedaro.

J.Bieberis – ne pirma garsenybė, kuriai pusiau lietuvaitė susuko galvą. Anksčiau ji susitikinėjo su filmo „Greiti ir įsiutę“ žvaigžde Tyleriu Beckfordu. Pora meile džiaugėsi ketverius metus, o skirtingais keliais pasuko 2013-aisiais.

Modelio karjerą mergina pradėjo dar būdama vaikas, tuomet ji nusifotografavo drabužių katalogams. Ji ėjo ir „Victoria's Secret“ podiumu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.