Bohemiškas gyvenimas: 7 politikų ir artisčių meilės istorijos

Liepos pabaigoje Prancūzijos žiniasklaida pranešė, kad šios šalies prezidentas Francois Hollande`as ketina vesti aktorę Julie Gayet. Apie jų romaną tapo žinoma šių metų sausį. Vestuvės numatytos rugpjūčio 12 dieną, kai valstybės vadovas švęs savo 60 metų jubiliejų.

Felipe VI ir karalienė Leticia.<br>"Scanpix"nuotr.
Felipe VI ir karalienė Leticia.<br>"Scanpix"nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 3, 2014, 6:17 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 1:47 PM

Vedybos su 42 metų aktore F. Hollande`ui bus pirmosios – su dviem pirmosiomis gyvenimo draugėmis(Valerie Trierveyler ir Marie-Ségolène Royal) prezidentas santykių oficialiai nebuvo įforminęs. Kas konkrečiai pastūmėjo Prancūzijos vadovą pagaliau susieti save matrimonialiniais saitais – nežinoma, bet F.Hollande`o ir J. Gayet sąjunga ne pirmas ir ne vienintelis atvejis, kai politikos lyderis užmezga meilės ryšį su aktore. „Forbes“ pateikė dar keletą šiuokaikinių Grace Kelly ir jų išrinktųjų-politikų meilės istorijų.

Francois Hollande`as plius Julie Gayet

Prancūzijos prezidento ir aktorės, žinomos iš filmų „Mon meilleur ami“ („Mano geriausias daugas“) ir „Quai d'Orsay “(„Orsė krantinė“), santykiai prasidėjo nuo skandalo. 2014 metų sausį žiniasklaida įkaltino Francois Hollande`ą neištikimybe savo neoficialiai žmonai Valerie Trierveyler.

Bulvarinis žurnalas „Closer“ patalpino fotografijas, patvirtinančias valstybės vadovo ir aktorės romaną. Publikacija papiktino įsimylėjėlius, bet tik dėl to, kad jie palaikė tai kišimusi į asmeninį gyvenimą. Informacijos apie savo meilės ryšį F.Hollande`as ir J.Gayet nepaneigė, o jau po pusmečio paskelbė apie savo planus susituokti. Rahimas Aga Khanas plius Kendra Spears Kendra Spears nėra aktorė, tačiau turi tiesioginį ryšį su bohemos pasauliu. 25 metų amerikietė top modelis gerai žinoma pramogų versle, o dėl charakteringos apgamėlės virš viršutinės lūpos ji net buvo praminta naująja Cindy Crawford.

2013 metų rugpjūtį K.Spears ištekėjo už princo Rahimo Aga Khano, princo Karimo Aga Khano įpėdinio, musulmonų izmailitų bendruomenės vadovo, Porto Cervo kurorto įkūrėjo ir 800 mln. dolerių vertės turto savininko. Dėl vestuvių modelis priėmė islamą ir gavo naują vardą – princesė Salva. Tiesa, savo karjeros K. Spears nenutraukė ir toliau periodiškai pasirodo reklamos kampanijose ir ant žurnalų viršelių jau kaip princesė.

Rahimas Aga Khanas ne pirmasis savo dinastijos atstovas, susižavėjęs aukštuomenės gražuole. Štai jo senelis buvo vedęs Holivudo žvaigždę Ritą Hayworth, o paties sosto įpėdinio motina – britų modelis Sarah Crockett-Poole.

Nicolas Sarkozy plius Carla Bruni Italų dainininkė ir modelis Carla Bruni 2008 metais ištekėjo už Nicolas Sarkozy`o, kuris tuo metu užėmė Prancūzijos prezidento postą, paneigdama savo pačios teiginį: „Kartkartėmis aš laikau galima monogamiją, bet pirmenybę atiduodu poliginijai ir poliandrijai“.

Keturiasdešimtmetė C.Bruni oficialiai susituokė pirmą kartą, tuo tarpu jos išrinktajam tai jau trečioji santuoka. Pirmosios ponios statusą artistė išlaikė iki 2012 metų, kada N.Sarkozy antrajame ture pralaimėjo rinkimus ir Prancūzijai stojo vadovauti Socialistų partijos kandidatas Francois Hollande`as.

Silvio Berlusconi plius Francesca Pascale

Buvusiam Italijos premjerui ir žiniasklaidos magnatui Silvio Berlusconi`ui 2014 metais sukanka 78 metai. Jo išrinktajai neapolietei Francescai Pascale – 28. Buvusi šokėja ir dainininkė televizijos humoristinėje pramoginėje laidoje F. Paskale draugavo su S.Berlusconi`o dukterimi, vadovavo politiko gerbėjų klubui Neapolyje ir dirbo jo rinkimų štabe.

Italijos žiniasklaida skelbė, kad buvusio premjero vestuvės numatytos 2014 metų vasarą, tačiau prieš keletą mėnesių pasklido kalbos, jog S. Berlusconi ir F.Paskale slapta susituokė dar 2013 metų žiemą. Beje, gyvenimo draugę iš bohemos pasaulio Italijos politikas išsirinko ne pirmą kartą. Veronica Lario, su kuria jis gyveno santuokoje nuo 1980–ųjų iki 2014 metų vasario, praėjusio amžiaus 9-ajame dešimtmetyje buvo aktorė.

Felipe VI plius karalienė Leticia

Leticia Ortiz Rokasolano nėra aktorė, tačiau ekrane iki vedybų su princu Felipe 2003 metais pasirodydavo reguliariai. Žurnalistė pagal išsilavinimą L.Ortiz vedė vakarinę naujienų laidą „Telediario“ Ispanijos kanale TVE.

Televizijos laidos vedėja ištekėjo antrą kartą, bet kadangi jungtuvės su pirmuoju vyru bažnyčioje nebuvo įformintos, Ispanijos katalikų Bažnyčia L.Ortiz ir Felipe santuoką pripažino teisėta.

2014 metų birželio19 dieną Chuanas Karlosas I atsisakė Ispanijos karaliaus sosto, ir porai atiteko karaliaus ir karalienės statusas.

Princas Harry plius Cressida Bonas

Britanijos princas ir nuolatinis skandalingų aukštuomenės kronikų dalyvis Harry ištisus dvejus metus susitikinėjo su viena ir ta pačia mergina. Tikra aristokratė Cressida Bonas kol kas dalyvavo tiktai studentų spektakliuose, bet planavo tęsti artistės karjerą. Mergina baigė šiuolaikinio šokio kursą Londono konservatorijoje „Trinity Laban“ ir išbandė save kaip modelis.

2014 metų gegužę paaiškėjo, kad princas Harry ir C. Bonas išsiskyrė. Po to Britanijos sosto įpėdinis buvo pastebėtas su keletu merginų, tarp jų, su aktore Katie Cassidy ir titulo „Miss Edinburgh“ savininke Camilla Tarlow, bet Britanijos bulvarinė spauda prognozuoja, kad princas gali sugrįžti pas savo buvusią merginą, kaip kažkada jo brolis Williamas atnaujino santykius su Kate Middleton.

Vladimiras Kožinas plius Olesia Bosloviak

Rusijos politikai irgi neabejingi kūrybos pasaulio gražuolėms. Viena iš garsiausių pastarojo meto valdininko ir artistės sąjungų – tai Rusijos Federacijos prezidento padėjėjo karinio ir techninio bendradarbiamo klausimais Vladimiro Kožino ir pop grupės „Mobilnyje blondinki“ („Mobiliosios blondinės“) vokalistės ir modelio Olesios Bosloviak sąjunga. Pora, apie kurios santykius ilgą laiką sklido gandai spaudoje, susituokė 2014 metų liepą.

Į V.Kožino ir O.Bosloviak vestuves susirinko tiek politikos elito atstovai, tiek ir Rusijos pramogų verslo žvaigždės. Kai kurie iš pastarųjų tarpo nepraleido šanso iškilmių metu pasidaryti asmenukę su Rusijos ministru pirmininku Dmitrijumi Medvedevu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.