Beyonce ir Jay-Z skyrybos gali tapti karjeras smukdančiu košmaru

Užsienio žiniasklaidos taikinyje – išdavysčių, barnių ir abejonių kankinama įtakingiausia pramogų pasaulio pora. Ilgus metus laikyta viena stipriausių šeimų muzikos pramonėje 32-ejų Beyonce ir 44-erių Jay-Z šiuo metu kaip įmanydami vengia vienas kito. Pasak porai artimo šaltinio, 100 mln. JAV dolerių kainavęs koncertų turas dėl skyrybų gali baigtis anksčiau, nei planuota, o sutuoktiniai kategoriškai atsisako apsistoti tame pačiame viešbutyje.

Ilgus metus laikyta viena stipriausių šeimų muzikos pramonėje, 32-ejų Beyonce ir 44-erių Jay-Z šiuo metu kaip įmanydami vengia vienas kito.<br>AOP nuotr.
Ilgus metus laikyta viena stipriausių šeimų muzikos pramonėje, 32-ejų Beyonce ir 44-erių Jay-Z šiuo metu kaip įmanydami vengia vienas kito.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 6, 2014, 11:23 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 12:19 PM

„Jie ne šiaip apsistoję skirtinguose kambariuose – jie apsistoję skirtinguose viešbučiuose ir į kiekvieną pasirodymą atvyksta atskirai“, – portalui „Page Six“ teigė porai artimas šaltinis.

Viena įtakingiausių pramogų pasaulio porų jau netoli finišo linijos – iki koncertų turo „On The Run“ pabaigos beliko vos keletas pasirodymų. Tiesa, šaltiniai išlieka skeptiški ir tikina, jog pompastiškas koncertų maratonas baigsis anksčiau, nei planuojama – esą Beyonce ir Jay-Z skirtingais keliais pasuks dar iki paskutinių koncertų Paryžiuje rugsėjo 12–13 dienomis.

„Jie gali neištverti iki San Francisko“, – teigė šaltinis ir pridūrė, kad Paryžiuje poros pasirodymo laukiantys gerbėjai dueto gali išvis nebesulaukti.

Ketvirtadienį skubos tvarka įvyko koncertų turo rėmėjų „Live Nation“, „HBO“ ir net 4 advokatų susitikimas, kuriame dalyvavo ir Beyonce su Jay-Z. Šaltiniai teigia, kad susirinkimas įvyko dėl byrančios poros santuokos ir to, kaip skyrybos galėtų paveikti jų tolimesnę karjerą.

„Į koncertus paskui Beyonce ir Jay-Z vykstantys advokatai tikrai ne pasirodymo susirenka pažiūrėti. Jie čia tam, kad padėtų sumažinti įtampą“, – teigia porai artimas šaltinis. Pasak jo, po skyrybų Jay-Z nenori išvysti Beyonce vienoje iš populiariųjų Barbaros Walters ar Oprah Winfrey laidų, kur moteris vaidins pažemintą ir išduotą auką.

Vis dėlto portalą „MailOnline“ pasiekė kiek kitokios žinios. Pasak jų šaltinių, Jay-Z kaip įmanydamas stengiasi išsaugoti santuoką ir ruošiasi su mylimąja išvykti atostogų net penkioms savaitėms.

„Jis dievina savo dukrą Blue Ivy ir nori, kad ji turėtų brolį arba sesę, tačiau Beyonce yra sutrikusi ir nežino, ko nori. Vis dėlto jų santuoka byra ir tai – nenuginčijamas faktas. Jay-Z tenori skirti žmonai ir dukrai kuo daugiau dėmesio ir pasistengti, kad jų santykiai ir vėl būtų puikūs“, – tvirtino portalo „MailOnline“ šaltinis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: koks svarbiausias O. Scholzo vizito tikslas?