Tobula moterimi laikoma Jennifer Lawrence vėl vieniša

Aktorė Jennifer Lawrence išsiskyrė su savo mylimuoju aktoriumi Nicholas Houltu, rašo leidinys „People“. Apie tai, kad pora pasuko skirtingais keliais, patvirtino jau ne vienas šaltinis.

Oskaro laureatė Jennifer Lawrence - vieniša.<br>Scanpix / Reuters nuotr.
Oskaro laureatė Jennifer Lawrence - vieniša.<br>Scanpix / Reuters nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 6, 2014, 1:12 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 12:42 PM

Pora susipažino ir pradėjo susitikinėti filmuojant 2011-ųjų metų filmą „Iksmenai: pirma klasė“. 2013-aisiais pora buvo trumpam išsiskyrusi, o vėl savo santykius atnaujino praėjusią vasarą, jau filmuojant kitą filmo dalį „Iksmenai: praėjusios ateities dienos“.

Iš Kentukio kilusi 23-iejų J.Lawrence ir metais už ją vyresnis britas savo santykius puoselėjo per gana nemažą atstumą, todėl dėl jų reikėjo nemažai pasistengti. Taip būtent teigė pati „Oskaro“ laureatė . Tačiau pora neskubėjo savo draugystės paversti itin rimta, mat, pasak J.Lawrence, abu yra labai jauni.

Pora paskutinį kartą kartu buvo pastebėti Londone šių metų balandį, Šiuo metu N.Houltas laiką leidžia Tokijuje, kur filmuojasi naujoje kino juostoje kartu su aktore Kristen Stewart.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.