B. Williso dukra Tallulah atsigulė į priklausomybės ligų kliniką

Aktorių Bruce'o Williso ir Demi Moore dukra Tallulah, kaip pranešama, atsigulė į reabilitacijos kliniką gydytis priklausomybės nuo alkoholio ir narkotikų.

Tallulah Willis gydosi priklausomybę nuo narkotikų.<br>Scanpix / AFP nuotr.
Tallulah Willis gydosi priklausomybę nuo narkotikų.<br>Scanpix / AFP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

2014-08-07 16:13, atnaujinta 2018-02-11 11:54

20-metė Tallulah neseniai atvirai papasakojo, kaip būdama paauglė ji sąmoningai rinkdavosi itin provokuojamus drabužius ir badaudavo iki išsekimo, nes grūmėsi su dismorfofobija.

Dabar merginai reikia pagalbos kovojant su priklausomybe nuo alkoholio ir kokaino, todėl ji atsigulė į priklausomybės ligų ir traumų centrą „The Meadows“ Arizonoje, rašo žurnalas „Star“.

Pranešama, kad Tallulah nusprendė kreiptis pagalbos paskatinta savo šeimos.

Ji sutiko lankytis anoniminių alkoholikų susitikimuose, kai birželį sesuo Scout užtiko ją vartojant kokainą. Tuomet Tallulah ryžosi papasakoti apie savo priklausomybę mamai D.Moore, kuri įtikino dukrą atsigulti į priklausomybės ligų kliniką.

„Demi pasiūlė jai petį išsiverkti, kurio labai reikėjo. Demi buvo sukrėsta, kai Tallulah jai prisipažino, tačiau žinojo pakankamai, kad jos neteistų. Ji suprato, kad dukrai jos reikia, ir buvo laiminga galėdama jai pagelbėti“, - žurnalui pasakojo neįvardytas šaltinis.

Vos prieš dvejus metus pati D.Moore po skausmingų skyrybų su vyru Ashtonu Kutcheriu gydėsi Jutos reabilitacijos klinikoje dėl išsekimo ir streso.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.