Barbė Valerija Lukjanova turi dar vieną konkurentą

Visame pasaulyje išgarsėjusi išskirtinės išvaizdos ukrainietė Valerija Lukjanova nėra vienintelis žmogus, turintis „barbišką“ išvaizdą – neseniai ji susitiko su labai panašiu į Barbės vaikiną Keną amerikiečiu Justinu Jedlica. Tačiau viešumoje išdygo ir dar vienas „konkurentas“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 7, 2014, 7:44 AM, atnaujinta Feb 11, 2018, 12:17 PM

Panašu, kad nuo šiol su netrukus 34-ąjį gimtadienį švęsiančiu amerikiečiu konkuruos 20-metis brazilų modelis Celso Santebanes. Įdomu tai, kad žavusis brazilas plastinei chirurgijai išleido ne ką mažiau pinigų nei J.Jedlica.

Leidiniui „The Mirror“ vaikinas atskleidė, kad vardan tobulos išvaizdos plastinės chirurgijos specialistams jis atseikėjo net 50 tūkst. dolerių ( maždaug 125 tūkst. litų). Jam buvo pakoreguota nosis, krūtinė, smakras ir žandikauliai. Panašu, kad po visų kūno tobulinimo procedūrų jis atrodo net geriau nei pati legendinė „Mattel“ kompanijos lėlė.

Nors daugumai ir sunku suvokti tokią idėją, naujasis žmogus Kenas teigė, kad iki šiol lėlė žaislas, į kurį jis lygiavosi, išliko jo mėgstamiausiu žaislu, o jis ir pats stengiasi gyvenime imituoti tą lėlę.

Kad ir kaip būtų, tokio grožio gerbėjoms moterims C.Santebanes skelbia gerą žinią – jo širdis neužimta.

„Žmogus Kenas ieško savo Barbės, - apie tai, kad ieško merginos C.Santebenas pranešė socialiniame tinkle „Facebook“, - Kas nori būti mano mergina? Juk būdamas vienišas niekas nėra laimingas“.

O galbūt tobula kandidate į jo širdį taps ir pati mergina Barbė V.Lukjanova?

Potencialiam širdies draugui ir C.Santebanes konkurentui J.Jedlica, su kuriuo buvo susitikusi dar praėjusių metų pradžioje, kad ir kaip būtų ironiška, 24-erių ukrainietė neįtiko dėl per daug dirbtinės išvaizdos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.