Dėl buvusio uošvio įgeidžio Sarah Ferguson paliko pilį

Jorkšyro hercogienė Sarah Ferguson turėjo susikrauti daiktus ir išvykti iš Didžiosios Britanijos karalienės Eliazabeth II mėgstamos vasaros rezidencijos - Balmoralio pilies Škotijoje. Buvusi karališkosios poros sūnaus Andrew žmona buvo susiruošusi praleisti ilgą savaitgalį su karaliene – juk yra dviejų Jos Didenybės anūkių - Beatrice ir Eugenie - mama.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 10, 2014, 11:05 AM, atnaujinta Jan 17, 2018, 2:16 AM

Tačiau Sarah, dažnai vadinama Fergie, planus turėjo pakeisti, kai į rezidenciją susiruošė atvykti karalienės vyras – Edinburgo hercogas princas Philipas.

„Jis nenori matyti jos savo namuose“, - štai tokia žemiška priežastis.

Sarah ir Andrew išsiskyrė 1992-aisiais, bet liko gerais draugais. Jie netgi vadinami linksmiausia pasaulio nesusituokusia pora. Tai tik į naudą jų dukterims – pora stengėsi praleisti su jomis kuo daugiau laiko kartu, todėl ir atostogaudavo kartu. Buvo pasigirdę spėlionių, kad galbūt neblogai jiems būtų vėl susituokti. Buvęs vyras Fergie net padėjo susidoroti su susidariusiomis skolomis.

Tačiau Fergie uošvis griežtesnis – iki šiol negali atleisti moters išdykavimo su vienu Teksaso naftos magnatu: Sarah Ferguson buvo užklupta, kai neva jos finansų patarėjas čiulpė kojų pirštelius.

Ji neslėpė, kad mėgo megzti romanus, tačiau atėjo laikas, kai vis dėlto pasijuto vieniša. Tačiau rado, kuo užsiimti – nutarė sekti princesės Dianos pėdomis ir rūpintis AIDS sergančiais vaikais.

Išgyvenusi tiek skandalų, Fergie greičiausiai susidoros ir su pastaruoju. Karalienė ją vis dėlto vertina kaip puikią motiną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.