Prabangūs turtingų ir garsių vasaros atostogų malonumai

Vasara - atostogų metas. Net ir pačioms didžiausioms pasaulio žvaigždėms reikia poilsio. Žurnalas  „Stilius" siūlo paganyti akis į prabangias garsių aktorių, dainininkų ar mados pasaulio atstovų atostogas. Jachtos, vandens motociklai, geriausi viešbučiai ir prabanga juos lydi ir per poilsio svetur savaites ar dienas. 

Aktorė P.Anderson su savo sutuoktiniu buvo pastebėti laiką leidžiantys Sardinijoje.<br>AOP nuotr.
Aktorė P.Anderson su savo sutuoktiniu buvo pastebėti laiką leidžiantys Sardinijoje.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 10, 2014, 8:34 PM, atnaujinta Jan 14, 2018, 10:16 PM

Aktorė Pamela Anderson su savo sutuoktiniu buvo pastebėti laiką leidžiantys Sardinijoje. Viskas būtų puiku, jei ne faktas, kad tai buvo praėjus savaitei po oficialių jųdviejų skyrybų! Viešbutyje Italijos saloje užklupti jie negalėjo atsiplėšti vienas nuo kito – balkone glėbesčiavosi ir neslėpė šiltų jausmų vienas kitam. Taip Pamela pademonstravo, kad ji ir Rickas vėl kartu. Po kelių dienų pora buvo pastebėta meiliai plaukiojanti laiveliu Kopenhagoje (Danija).

Aktorė Cameron Diaz su mylimuoju Benji Maddenu džiaugiasi jau antrosiomis atostogomis drauge. Šįkart Holivudo gražuolė su mylimuoju – šešeriais metais jaunesniu amerikiečių muzikantu – prabangios jachtos „Lady Britt“ teikiamais malonumais mėgavosi ne tik Italijos saloje Sardinijoje, bet ir Pietų Prancūzijoje.

Garsus modelis Naomi Campbell leido sau atostogoms pasirinkti buvusio savo vaikino reperio Puff Daddy ir dabartinės jo merginos Cassie namus Ibisoje (Ispanija). Gražuolė plaukiojo laivu, deginosi jo denyje ir rinkosi pramogas ant vandens – mielai po bangas lakstė vandens motociklu su žaviu palydovu.

Aktorė Lindsay Lohan su būriu bičiulių atostogų išvyko į Ispanijai priklausančią Formenteros salą Balearų salyne. Žvaigždė linksminosi ir paplūdimyje, ir laive. Aktorė spardė kamuolį su bičiulių vaikais ir nepamiršo į paplūdimį pasiimti iš tolo spindinčios auksinės rankinės. Jėgas ji išbandė ir ant vandens motociklo.

Italų dizaineris Roberto Cavalli laiką linksmai leidžia su 47 metais jaunesne mylimąja Lina Nilson ir bičiuliais. Prabangioje jachtoje, prisišvartavusioje Ibisos (Ispanija) uoste, draugai deginasi ir linksminasi. Nuo 2008-ųjų susitikinėjanti porelė draugiškai vedžiojo ir tris bičiulių augintinius – vokiečių aviganį bei du mažuosius Jorkšyro terjerus.

Aktorius Sylvesteris Stallone su žmona Jennifer Flavin ir trimis dukterimis mėgaujasi puikiomis atostogomis Pietų Prancūzijoje. Šeima laiką leidžia prabangioje jachtoje, važinėjasi vandens motociklais, vakarieniauja prabangiuose restoranuose ir, atrodo, visai nekreipia dėmesio į juos stebinčius smalsuolius. Važinėdamas vandens motociklu Rokio vaidmens atlikėjas pademonstravo, kad šio vyruko vaidmenį gavo ne veltui – 68 metų aktorius ir šiandien gali didžiuotis sportiškomis kūno formomis.

Aktoriaus Orlando Bloomo smūgis nesutrukdė kanadiečių dainininkui Justinui Bieberiui mėgautis suplanuotu savaitgaliu – su draugais pasilinksminti prabangioje jachtoje Formenteros kurorte Ispanijoje. Bičiulių būryje buvo ir filmo „Greiti ir įsiutę“ žvaigždė Michelle Rodriguez. Dainininkas važinėjosi vandens motociklu, o aktorė mėgavosi vandens pramoga, vadinama „žmogumi-raketa“.

Garsioji paveldėtoja Paris Hilton Malibu (JAV) paplūdimyje laiką leidžia su nauju mylimuoju modeliu Joshu Upshaw. Pora šiltų jausmų vienas kitam neslepia, nors kalbama, kad viename vakarėlyje susipažino tik prieš kelias dienas. Akivaizdu, kad dėl išsiskyrimo su Riveriu Viiperi Paris ilgai ašarų neliejo – naujas penkeriais metais jaunesnis mylimasis kaipmat užėmė buvusiojo vietą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.