Paauglių pasirinkimo apdovanojimai - kupini aistros

Sekmadienio naktį per Los Andžele vykusius kasmetinius „Teen Choice Award“ apdovanojimus paaugliai išreiškė savo nuomonę ir apdovanojo mylimiausius artistus.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 11, 2014, 12:17 PM, atnaujinta Jan 14, 2018, 5:07 PM

Iškilmingą paauglių apdovanojimų ceremoniją vedė serialo „Moderni šeima“ (angl. „Modern Family“) žvaigždė Sarah Hyland ir „Jaunojo vilko“ (angl. „Teen Wolf“) aktorius Tyleris Posey.

Geriausiu draminiu serialu paaugliai paskelbė „Jaunąsias melages“ (angl. „Pretty Little Liars“). Geriausių aktorių kategorijoje triumfavo populiariųjų „Vampyro dienoraščių“ (angl. „The Vampire Diaries“) žvaigždės Ianas Somerhalderis ir Nina Dobrev.

Paauglių mylimiausia muzikos grupė - „One Direction“. Dainininkė Selena Gomez buvo pagerbta specialiu „Pagrindinio pasirinkimo“ apdovanojimu.

Į iškilmingą šventę susirinkusios žvaigždės įkaitino atmosferą ne tik ekspresyviais pasirodymais, bet ir iššaukiančiu elgesiu. Pavyzdžiui, fotografuodamiesi prie sienelės ėmė bučiuotis dainininkai Jordin Sparks ir Jasonas Derulo.

Paišdykauti nevengė ir meile jauniems vaikinams garsėjanti Jennifer Lopez. Per paauglių apdovanojimų šventę 45 metų dainininkė meiliai glaudėsi prie 22 metų pusnuogio šokėjo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.