Gwyneth Paltrow susitikinėja su serialo „Choras“ kūrėju

Aktorė Gwyneth Paltrow paliko žlugusią santuoką su Chrisu Martinu praeityje ir užmezgė naują romaną – su vienu „Choro“ kūrėjų Bradu Falchuku.

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Aug 14, 2014, 10:59 AM, atnaujinta Jan 16, 2018, 1:03 AM

Buvo pranešama, kad „Įsimylėjusio Šekspyro“ (Shakespeare In Love) žvaigždė liko artima „Coldplay“ rokeriui Ch.Martinui ir po to, kai kovą jie paskelbė, kad 10 metų trukusi jų santuoka baigėsi, bet vėliau ji pradėjo matytis su B.Falchuku ir kalbama, kad liepos pabaigoje jiedu buvo savaitgaliui „pabėgę“ į Jutą.

Be to, neseniai 41 metų G.Paltrow ir metais vyresnis B.Falchukas buvo pastebėti „flirtuojantys“ per bendrą vakarienę Los Andželo restorane „East Borough“.

Šaltinis žurnalui „Us Weekly“ sakė, kad jų santykiai „prasidėjo kaip profesionalūs“, 2010 metais, kai G.Paltrow pirmą kartą kaip kviestinė žvaigždė pasirodė populiariame muzikiniame seriale „Choras“, tačiau neseniai pradėjo susitikinėti – kai B.Falchukas baigė tvarkyti skyrybų dokumentus. Jo žmona Suzanne pernai vasarą pateikė prašymą nutraukti 10 metų trukusią santuoką.

G. Paltrow, kuri su Ch.Martinu turi du vaikus, atstovas šių pranešimų dar nekomentavo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.