Miley Cyrus pasišaipė iš Nicki Minaj užpakalio

Atlikėjos Nicki Minaj singlo „Anaconda“ viršelis buvo karštai kritikuojamas dėl itin provokuojančios nuotraukos, kurioje atlikėja visu gražumu demonstruoja savo užpakaliuką. Iš to pasišaipyti nepraleido progos ir skandalingoji Miley Cyrus.

Provokuojanti Nicki Minaj nuotrauka patraukė net Miley Cyrus dėmesį.<br>„Instagram“ nuotr.
Provokuojanti Nicki Minaj nuotrauka patraukė net Miley Cyrus dėmesį.<br>„Instagram“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-08-14 07:45, atnaujinta 2018-01-18 19:21

Viršelio nuotraukoje, kuria atlikėja su pasauliu pasidalino dar liepos mėnesį, N.Minaj pozuoja atsitūpusi nugara į objektyvą ir koketiškai žvelgia per petį. Tačiau ši nuotrauka išskirtinė tuo, kad visa jos esmė – solidus atlikėjos užpakaliukas, kurį ji pridengusi tik rožinėmis kelnaitėmis su juostele.

Sekmadienį savo socialiniame tinkle M.Cyrus pasidalino šmaikščia singlo viršelio reprodukcija, kurioje į provokuojančia poza tupinčios N.Minaj kūną ji įmontavo savo veidą. O nuotrauką ji dar ir „papuošė“ užrašu: „Hannah Conda“. Vardan gražaus ir taiklaus žodžių junginio, atlikėja prisiminė Disnėjaus laikus, kada jos sceninis slapyvardis buvo Hannah Montana.

Tiesa, M.Cyrus viena nuotrauka neapsiribojo. Ji publikavo ir kitą fotomontažą, kuriame įmontuota atlikėjos nuotrauka, atspindinti jos šiandieninį įvaizdį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: Introduction to Green Finance Institute